MELİKŞAH
Üye
- Tepki
- 131
- İsim
- ibrahim yıldız
- Bisiklet
- Peugeot
O zaman 3 yıl sonra da bir güncelleme ben yapayım. Çağrı ile forum vasıtasıyla tanıştım. Hala daha konuştuğum bir arkadaşlığım var her ne kadar kendisi Tayland'da yaşıyor olsa da internet üzerinden konuşuruz. Geçen yine bisiklet ile ilgili konuşurken öğrendim ki. Sattığı demo 8 'i alan arkadaş kadrosunu nasıl yapmayı becerdiyse çatlatmış. Adamlar RedBull Rampage gibi yarışlarda ne biçim yerlerde kullanırkenMevzu karismis baya bi arkadas 2013 de acms konuyu , bi digeri 2016 sonu hayirli olsun demis bir digeri dag bisikleti resmi paylasmis filan kafalar karisik sanirsam ehehe
O zaman 3 yıl sonra da bir güncelleme ben yapayım. Çağrı ile forum vasıtasıyla tanıştım. Hala daha konuştuğum bir arkadaşlığım var her ne kadar kendisi Tayland'da yaşıyor olsa da internet üzerinden konuşuruz. Geçen yine bisiklet ile ilgili konuşurken öğrendim ki. Sattığı demo 8 'i alan arkadaş kadrosunu nasıl yapmayı becerdiyse çatlatmış. Adamlar RedBull Rampage gibi yarışlarda ne biçim yerlerde kullanırken
Güzel bisikletti, kısa bir süreliğine de olsa kullanıp test etme şansını yakalamıştım. Üzdü
Dubaide olan Çğrı Terzioğlu, Aynı isimde başka birinden bahsediyorlar.Çağrı Dubai de değilmi?
Aynen isim benzerliği oldu. Çağrı Terzioğlu ismi büyük ihtimal zamanında ülkedeki tek bike fit yapan olmasından dolayı bisiklet topluluğu olarak biliniyordu büyük ihtimal sadece Çağrı dememiz ile karıştı. Benim bahsettiğim Çağrı, zamanında downhill ve bisiklet parkuru adına çok debelendi ama ülkemiz gereği bir yere varamadı. Hatta zamanında Denizlideki en uygun yere teleferik oradaki patikaları değerlendirip yapılabilecek parkur ile ilgili bir sunum hazırlamış. İngiltere'de bu işle uğraşan arkadaşları ve kişiler ile görüşmüş onları da sunuma eklemişti ama ne oldu? Maalesef hayal kırıklığı. Teleferiğin düzeni bozulup zemin gevşermiş falan demişlerdi. Sonra ülkemizde spor denildiği zaman neden sadece akla futbol geliyor oluyor.Dubaide olan Çğrı Terzioğlu, Aynı isimde başka birinden bahsediyorlar.