Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized gibisi yok

Allah kaza bela vermesin, yıl 2016 ve tasarımı beni hâlâ kendisine çekiyor. Bisiklet ayrı güzel, fotoğraflardaki bakış açıları ayrı güzel, mekan ayrı güzel maşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Tekeriniz düz bassın :) gerçekten çok güzel.
Marka olarak bir canyon iki bu gözümde :)
Ama bir sorun var.
Bu marka nasıl okunuyor arkadaş :D

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah. Orta göbeğin esnemesi derken yeni kadro daha mı az esniyor? Anlamadım valla :)

• Beğen
Tepkiler: ayz0067
@ScaryEnemy sıpeşılayzıd diye okunuyor , çok değişik okuyanlar var :)

Şahsen canyon specializedin yanına bile yaklaşamaz ama görüş tabi :D

Mevzu karismis baya bi :D arkadas 2013 de acms konuyu , bi digeri 2016 sonu hayirli olsun demis bir digeri dag bisikleti resmi paylasmis filan :D kafalar karisik sanirsam ehehe

@mariokaldato Aynen... dostum kıymalı börek üstü kremalı dondurma gibi olmuş. (kremalı dondurma eheheh!)

Ne bileyim birisi I Specialized .. I Love Specialized diyordu bende markanın hastasıyım arkadaş gibi sitede gezinirken denk geldi yazayım dedim =)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Bu specialized suan kac binde ve neler degisti bunu konusacak gune gelmisiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Ben hakimim masum bey. Sadece bisikleti ve fotoğrafları beğendiğimi belirtmiştim :)

O kadar çok kafamı karıştırmıştı ki Specialized, tabii alt segment ürünlerini inceliyordum o sıralar. Sadece bikeradar skoru düşük diye almayıp, sonra şehir bisikletine yönelip Cannondale seçmiştim. Ama halen aklımın bir köşesinde şu Hardrock modeller... Maalesef kusursuz yollarda kullanamadığım için tekrar başa döndüm.

Mevzu karismis baya bi :D arkadas 2013 de acms konuyu , bi digeri 2016 sonu hayirli olsun demis bir digeri dag bisikleti resmi paylasmis filan :D kafalar karisik sanirsam ehehe
O zaman 3 yıl sonra da bir güncelleme ben yapayım. Çağrı ile forum vasıtasıyla tanıştım. Hala daha konuştuğum bir arkadaşlığım var her ne kadar kendisi Tayland'da yaşıyor olsa da internet üzerinden konuşuruz. Geçen yine bisiklet ile ilgili konuşurken öğrendim ki. Sattığı demo 8 'i alan arkadaş kadrosunu nasıl yapmayı becerdiyse çatlatmış. Adamlar RedBull Rampage gibi yarışlarda ne biçim yerlerde kullanırken

Güzel bisikletti, kısa bir süreliğine de olsa kullanıp test etme şansını yakalamıştım. Üzdü :(

O zaman 3 yıl sonra da bir güncelleme ben yapayım. Çağrı ile forum vasıtasıyla tanıştım. Hala daha konuştuğum bir arkadaşlığım var her ne kadar kendisi Tayland'da yaşıyor olsa da internet üzerinden konuşuruz. Geçen yine bisiklet ile ilgili konuşurken öğrendim ki. Sattığı demo 8 'i alan arkadaş kadrosunu nasıl yapmayı becerdiyse çatlatmış. Adamlar RedBull Rampage gibi yarışlarda ne biçim yerlerde kullanırken

Güzel bisikletti, kısa bir süreliğine de olsa kullanıp test etme şansını yakalamıştım. Üzdü :(

Çağrı Dubai de değilmi? :kötü:

Hayır Tayland Pattaya'da abisi ile otel ve gece kulübü işindeler. Hatta geçen yaz Denizli'de buluşmuştuk. Avrupa malı çoğu bmw- mercedes gibi araçların servisleri yok ikinci el fiyatları çok ucuz. Tayland Kralına vergi ödeme sisteminden dolayı servisi yok büyük markaların bile demişti. Bu yıl şubat başında büyük müzik organizsayonu içindelerdi. Hatta Denizlideyken konuşmuştuk Rusya'da okuduğu dönemden arkadaşlara facebook instagram gibi yerlerde reklam verdirmeyi düşünüyorum diyordu. Maya Music Festivel adında. O ara sürekli canlı yayın açıyordu 3-4 gün sürmüştü. Hatta bir ara bir bisiklet mağazasına girmiş, büyük markaların dağ bisikletlerinin gösteriyordu.

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Dubaide olan Çğrı Terzioğlu, Aynı isimde başka birinden bahsediyorlar.
Aynen isim benzerliği oldu. Çağrı Terzioğlu ismi büyük ihtimal zamanında ülkedeki tek bike fit yapan olmasından dolayı bisiklet topluluğu olarak biliniyordu büyük ihtimal sadece Çağrı dememiz ile karıştı. Benim bahsettiğim Çağrı, zamanında downhill ve bisiklet parkuru adına çok debelendi ama ülkemiz gereği bir yere varamadı. Hatta zamanında Denizlideki en uygun yere teleferik oradaki patikaları değerlendirip yapılabilecek parkur ile ilgili bir sunum hazırlamış. İngiltere'de bu işle uğraşan arkadaşları ve kişiler ile görüşmüş onları da sunuma eklemişti ama ne oldu? Maalesef hayal kırıklığı. Teleferiğin düzeni bozulup zemin gevşermiş falan demişlerdi. Sonra ülkemizde spor denildiği zaman neden sadece akla futbol geliyor oluyor.

Dubai'deki Çağrı

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Geri