Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized In var mı?

Aktif Pedal ile görüşürseniz Emre bey size yardımcı olacaktır, Crosstrail Deluxe modelinin görmüştüm fakat sizin söylediğiniz modelden emin değilim sorarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Scudo
benimde specialized fuse 2 bisikletim var, velespit çok sağlam oyuzden çok seviyorum bisikleti 13 kg(bmx)... biraz ağır gerçi bmx olduğu için ve kadrosunun ömür boyu garantisi olduğu için normal karşılıyorum birde bisiklete okadar çok işkence ediyorum ki bi damdan atmadığım kaldı zaten atsamda birşey olacağını zannetmiyorum :)
 
Yaklaşık iki haftalık Sirrus Sport'um :)
http://i3.photobucket.com/albums/y98/akhilleus/sirrus/DSCN7389-1.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y98/akhilleus/sirrus/DSCN7388-1.jpg

130km küsur kullandım ve verdiğim her kuruşu hak ettiğini düşünüyorum, en küçük detaylarda bile bir "ama" dedirtmedi Eski mtb bisikletim ile kıyaslamak en hafifinden; ayıp olur. O yüzden oralara hiç girmiyorum.. Her akşam tur bittiğinde zorla eve giriyorum. Böyle aşık olacağımı bilseydim daha önce alırdım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Merhaba
Ben de yeni bir bsikletseverim ve Specialized Secteur kullanıyorum.
Çok keyifli. Kendini iyi hissettiriyor.

TK
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmetsarı
@Özgür Yılmaz

sirrus elite 2011'ler bildiğim kadarıyla bayilerde kalmadı.sport modeli iki rengiyle mevcut görünüyor...
 
@Okan Örs

Belçikadan alacağım, sizce hangisi daha ideal?

Ağırlık konusunda Trek 7.3 daha ağır diye biliyorum.

Kadro ve donanım konusunda sizce hangisi daha iyi? Fiyatları hemen hemen aynı.
 
@Özgür Yılmaz

Ağırlık da haklısınız,önceki araştırmalarıma göre:p sirruslar daha hafif.
Donanımlar konusunda olaya inanın bende hakim değilim.Bende bisiklet alma arifesindeyim.Ancak fx7.2-7.3,sirrus sport-elite,cannondale quick cx ve scott sub 40(fiyatı daha uygun diğerlerine göre) aralarında gidip gelen biri olarak hiçbirinin bizleri mahcup etmeyeceğine eminim.Orada yaşadığınızdan mı yoksa getirmesi mi daha uygun acaba?merak ettim de
 
Sizin baktıklarınız 2011 model. Eğer orada bulabiliyorsanız alın. 2012 modeller değişik henüz tecrübe eden yok. Şunu da belirteyim; bu bisikletler ABD malı yani Belçika için de ithal mal. Trek için aynı şeyi söyleyemem ama Sirrus'u en fazla 100 Euro ucuza alırsınız. O da buraya gelirken bagaj parası :) Ben olsam Trek 7.5 alırdım. Evans'da 680 Euro burada 1080 Euro. Onu almaya değer işte...
 
@Okan Örs

O modellerin hepsi hala aklımda fakat hepsini bırakıp bu bisikletlere yönelmeye karar verdim. Cannondale bad boy görünüm olarak çok iyi ama bütçeme göre olan modeli 26', Quick 5 te Trek veElitenin yanında sönük kalıyor. Scottlara bi türlü ısınamadım.

İstanbulda yaşıyorm fakat yurtdışında akraba kitlem biraz geniş:) Belçikadan dayıma aldıracaktım, Kanada'da da halam var ama o yazın gelecek. Sizce ABD mi daha uygundur yoksa Avrupa mı? Ama ABD den alırsam anca yaza gelir. Belçikadaki dayım kurbana kadar geliyor.
 
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/411326_10150664903518772_770838771_9392470_874945461_o.jpg

Bu da benim Tarmac.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
Bu da çok uzun zamanda topladığım ve hala bir kaç eksiği olan yeni bıcı bıcı yapmış S-Works'um:

http://www.rallivideo.com/kemal/avatar/forumlara/s-works1.JPG

http://www.rallivideo.com/kemal/avatar/forumlara/s-works2.JPG
 
Bunlarda benim mtb ve yol bisikletlerim..

yol : ROUBAIX X3
mtb: rockhopper 29

http://a1208.hizliresim.com/10/3/bfs6l.jpg
http://a1208.hizliresim.com/10/3/bfs7h.jpg
 
;) evet sanki mağazadan foto çekmek için ödünç alınmış gibi duruyor:) aldıktan sonra kirletmeden hemen fotoları çekip foruma göndereyim dedim.Roubaix le daha gezemedim..Rockhopper sa mükemmel birçok mtb'm oldu ama rockhopperdan aldığım keyfi hiçbirinden almadım.
 
Geri