Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@MertV Direk aradım, bulamadılar sistemden göremediler. Kodlar karışabiliyormuş vs, Fotografı gönderdim. Bayramdan sonra arıcaklar :) Kendi sitelerine baktım yok gozukuyor. Birazdan aliden sipariş geciceğim, yedek olsun diye. İçimden bir ses bu kulak trde yok diyor.. Kulak gelene kadar alü giant ile esneye esneye antreman yapcam :D

• Hahaha
Tepkiler: HakanAydn
Evet sonunda istediğim bisikleti aldım. Specialized Men's Diverge ilk Karbon Gravel bisikletim. Future Shock harika birşey .

微信图片_20200810100824.jpg微信图片_20200810101010.jpg

Dosyalar

• 微信图片_20200810100838.jpg
    微信图片_20200810100838.jpg
    266,5 KB · Okunma: 10
@MertV Direk aradım, bulamadılar sistemden göremediler. Kodlar karışabiliyormuş vs, Fotografı gönderdim. Bayramdan sonra arıcaklar :) Kendi sitelerine baktım yok gozukuyor. Birazdan aliden sipariş geciceğim, yedek olsun diye. İçimden bir ses bu kulak trde yok diyor.. Kulak gelene kadar alü giant ile esneye esneye antreman yapcam :D

aydında (aktif pedal) yoksa TR de kimsede yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
@srdrmrs Sorun haloldu. Adamların sitesinde modeli belirtmemiş ve fotografıda yok. Model kodu ile yurtdışı bikeinn gibi sitelerde araştırıp bulup ve model kodu ile sipariş verdim aktifpedalda. Ruble dişli sayısına göre 2 çeşit kulak var, şansıma uzun olanı aktifpedalda buldum. Eğer 25t olsaydı kısa kulağa ihtiacım olacaktı ve aktifpedalda yok :) aktifpedalin güzel tarafı orjinal ürün göndermesi, paketinden kalite akıyor :)

Yedek olsun diye aliexpresten sipariş verdim 1 kulak fiyatına 2.5 kadro kulağı gelcek.

Araştırma karar aşamasında sona geldim İnşaallah bu iki bisikletten birini alacağım. İkisi arasında çok kaldım. Temizlik olarak aynı bisikletler Sirrus 2016 olmasına rağmen az kullanılmış, Escape de öyle.
Specialized bi tık daha sempatik bir marka geliyor öyle bir izlenimi var bende nedense.
Marka kalitesi olarak Giant ile aynı denebilirse, kadro kalitesinde Specialized'in bi tık daha kaliteli olması konusu değilse zannettiğim gibi...
Escape'e yönelebilirim...
Velhasıl git-gellerdeyim...
Tecrübeli yorumlara ihtiyacım var ;)
Fiyatını göze almayın... Hangisini alayım?????? :/

(link)
➡(link)

(link)
➡(link)

Araştırma karar aşamasında sona geldim İnşaallah bu iki bisikletten birini alacağım. İkisi arasında çok kaldım. Temizlik olarak aynı bisikletler Sirrus 2016 olmasına rağmen az kullanılmış, Escape de öyle.
Specialized bi tık daha sempatik bir marka geliyor öyle bir izlenimi var bende nedense.
Marka kalitesi olarak Giant ile aynı denebilirse, kadro kalitesinde Specialized'in bi tık daha kaliteli olması konusu değilse zannettiğim gibi...
Escape'e yönelebilirim...
Velhasıl git-gellerdeyim...
Tecrübeli yorumlara ihtiyacım var ;)
Fiyatını göze almayın... Hangisini alayım?????? :/

(link)
➡(link)

(link)
➡(link)
Siz fiyatına göremi bakıyorsunuz? Birinin kadro boyu 50cm, diğeri 56cm. Size uygun kadro boyu olanı alın derim.

Siz fiyatına göremi bakıyorsunuz? Birinin kadro boyu 50cm, diğeri 56cm. Size uygun kadro boyu olanı alın derim.

Mevcud giant roam M beden bendeki.
Geçen trek fx sürdüm 10km, 43 kadro boyu.
Yadirgamadim yani ikisinde de rahat ettim.
Dolayısıyla az beden farkı çok etkilemez diye Kaliteye göre tercih yapmak istedim...

Specialized ilanındaki bisikletin aynısı bende var. 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum ve bu süre zarfında 1 kere lastik patlamasının dışında herhangi bir sorun çıkarmadı. Başka marka bisiklet tecrübem olmadığı için kıyaslama yapamayacağım. Ben bisikletimden oldukça memnunum

@melihh35 hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Benim de hayalim Specialized. İnşaAllah nasip olur diyelim.

merhaba, bu bisiklet hakkında düşünceniz nedir acaba, çok git gel yaşıyorum ne alacağım konusunda.Bisanı sattım ve katlanır alacaktım ondan da vazgeçip canlı olarak bunu görünce inanılmaz hoşuma gitti.

(link)

@undefined Hayırlı olsun.

@undefined Claris setli bir bisiklete o kadar parayı bana kimse verdiremez. Zevk meselesi güle güle kullanın demek düşer bize.

Geri