Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ensbykds keyifle kullanın çok güzel kadro. Özel değilse kadro seti nereden satın aldınız?

Sirrus X 5.0 2021 modelini beğendim nasıl alabilirim acaba?

(link)

Specialized kullanıcısı gerçekten bu kadar az mı yoksa paylaşım mı yapmıyor 🤔 Ya da hepsi carboncu bizi ciddiye mi almıyorlar 😀5BE3AE8C-F46B-4E9A-A4D4-3C5976EC035D.jpeg

Selamlar , cuma günü montajı bitti aktif pedaldan teslim aldım . Sworks Atheos founder edition olarak topladık.

885D28F9-1DF8-4152-96CA-D612DFD09781.jpeg

Evet İç lastikler tubolito. Yaklaşık 12.500 Euro ya maloldu. Şimdi yutdışından pedal ve mirror sele bekliyorum .
Bu arada pardon ağrlık 6.2 kg çıktı , mirror sele ile 6 kg olur diye tahmin ediyorum.

Geçirdiğim kaza sonrası kırılan kadromu Tarmac SL6 Sagan Edition ile güncelledim. Bir aksilik olmazsa bugün elimde olacak. Boyası ve rengi yüzünden uzun zamandır aklımda olan bir kadroydu. Şimdi yeni geometriye alışma süreci sonrası gidon ve boğazı değiştirmeyi düşünüyorum. Kışa jantları da yenileyebilirsem pek eksik kalmayacak. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.WhatsApp Image 2021-09-23 at 14.21.28.jpeg

Geçirdiğim kaza sonrası kırılan kadromu Tarmac SL6 Sagan Edition ile güncelledim. Bir aksilik olmazsa bugün elimde olacak. Boyası ve rengi yüzünden uzun zamandır aklımda olan bir kadroydu. Şimdi yeni geometriye alışma süreci sonrası gidon ve boğazı değiştirmeyi düşünüyorum. Kışa jantları da yenileyebilirsem pek eksik kalmayacak. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.274440 dosyayı görüntüle
Abi hayırlı olsun gerçekten güzel bisiklet. dediğin gibi jant gidon değişirse fena olur.:harika:

Geri