Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Sport'um 2010

Scudo
Merhabalar, ben Denizli'den Önder. Aranıza yeni katılıdım. :) Muratcan kardeşimin çektiği fotolara vuruldum ve ben de specialized sirrus almaya karar verdim. :D ancak sizden küçük bir ricam olacak. Sirrus Sport Int mi yoksa Sirrus Sport mu almalıyım. Mesajlardan anladığım kadarı maşa, dişli ve korumalık haricinde tüm detayları birbirinin aynısıymış. Sirrus Int'e +200 TL vermeli miyim kararsız kaldım. Lütfen yardım. :)

Spec. Zaten başlı başına ekol. Beyaz da güzel bir renk seçeneği.
Kendimden biliyorum. :)
Ama bir kaç küçük değişiklik rahatlık açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. Pedal ve ayna kol Alu. Olsa daha sağlıklı olur.

Tabi imkânlar dâhilinde. Ama dediğim gibi çok güzel. Kazasız, bol geziler.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
bisikletinizi güle güle kullanın. sorularınıza katkıda bulunmaya çalışıyım;

keymet çember ben dağ bisiletimde kullandım. yarış tur hepsini gördü bir kere bile ayar istemedi. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

bisikletiniz şehir kullanımı için daha uygun. gidon ve gidon boynu pedal çevirirken üst gövdenizin daha dik durmasını sağlayacak bir açıda. ayrıca aynakol ve rubleniz hobi amaçlı dağ bisikleti kullanımı için tasarlanmış modeller. yokuşlarda size rahatlık sağlayacaktır ama hız konusunda fazla bir beklentiniz olmasın.

bisikletinizin çok iyi renk uyumu var :)
bide elçik ve boynuzların markasını öğrenebilirmiyim ?

merhaba.
ben de uzun süren araştırmalar sonucunda SSS almaya karar verdim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır? Özelde binRR Bey'e ulaşmaya çalıştım ama yeni üyeyim, mesaj kapasitem yetmedi tabiki. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

@kenan aksoy

arkadaşlar çok uzun süre forumdan uzak kaldım bazı arkadaşların soruları olmuş yine içimizden arkadaşlar cevaplamışlar, cevabını tam alamadığınız sorular varsa lütfen affedin, Allah izin verirse uzun süreler yine forum civarlarında kalacağım :)

Bisikleti Antalyadaki Bike House'dan aldım. Bahçelievlerde..

Geri