Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Sport'um 2010

Böyle fotoğrafları koyuyorsunuz deli oluyorum ben. İçim bi hoş oluyor. Gidip hemen bi tane alasım var :D Ama nereye daha bisikleti yeni aldık :D İleride ki zamanlarda artık.

Şaka bi yana maşallah aman nazar değmesin. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Scudo
Çook doğru bir tercih. Hedefi 12 den vurmussunuz. Kazasız , belasız sağlıklı pedallamalar :)

• Beğen
BEn yorum yapmıştım ama yine bir yorum yapayım. Rüyamda bu bisikletin aynısından kullanıyordum, nasip beliki bende alırım.

Çok ama çok güzel bisiklet Allah nazardan saklasın.

• Beğen
@Süleyman Uzunköprü

abi ne yaptın ya :) çok sağolasın inşallah sanada nasip olurda bir gün birlikte pedallarız..

ayrıca "yeni mesaj gönderen arkadaşlarımada çok teşekkürler.."

10 numara tercih...dün izmirde yeni açılan specialized bayisine gidip, sirrus sportu yakından inceledim. sedefli beyaz mükemmel,ağırlık kusursuz,elcik ve barendler orjinal, artık ilk hedefim...SSS (SpecializedSirrusSport)

• Beğen
@ozan çanakçı

çok teşekkürler, ağırlık konusunda kesin emin değilim fakat bir ara forumda konusu geçmişti 10,5 kg diye yazmıştı bir arkadaşım..

çok güzel bi bisiklet gerçekten .. arka lambayı nerden aldınız diye sorabilir miyim :D

Geri