Scudo Sports

Specialized Venge Pro 2014

MehmetAliB, tesekkur ederim, sagolun. kisa zamanda yeni gelen kadrodan resimler paylasacgim insallah. :)

Selman kardesim, kadir kardesim cevap vermis ama ben de soyleyeyim. sram force 22 var. vites gecisleri beni benden aliyor. force, iyi bir set. :)

Scudo
Tek kelime süper !! :in:

Merhaba arkadaşlar.

geçen gün bisikletimi temizlerken kadronun alt tarafında kılcal çizikler gördüm. aktif pedal bakırköy şube müdürü Bora Tirki (abi)
ile iletşime geçtim. Bora abi çiziklerin resmini çekip, yolladı. gelen haber ise sevindirici; kadro 2. kez garanti kapsamı altında yine değişecek.

yalnız, kadronun sürekli kılcal çatlaklara maruz kalması beni düşündürüyor.
arka arkaya bunlar oluyorsa, ya bende hayvanlık var:) ya da bu modelde üretim hatası söz konusu.
sevindirici olan aktif pedalın ve specialized markasının müşteri memnuniyetini ön planda tutması. inşallah tekrardan böyle bir durum yaşamam.

ya da yaşayayım, batsın specialized:p
yeri gelmişken 2 tane de resim atayım. çizikleri çekip atacağım.
20150111_100547.jpg

20150205_130046.jpg

@Ali Demir

valla geçmiş olsun mu hayırlı olsun ne diyelim bilemedim :D yabancı forumlarda varmı bu durumlara rastlıyan merak ettim

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
bir ara araştırmıştım, ama böyle bir şey göremedim.
forumdan arkadışımız fatih aydının tarmacı da, bu nedenle değişmişti.

ebubekir, açıkcası ben yine aynı kadrodan isterim :) renk tasarımı çok hoşuma gidiyor.

eğer ellerinde bu model kalmamışsa mecbur 2015 model gönderecekler :)

Abi ya avatarındaki bisikleti gönderirlerse, trollük yapar mı bu specialized?:)
forum trolü olarak en iyi sen cevap verirsin bu soruya:p

şaka bir yana Murat abi gerçekten can sıkan bir durum. şimdi yeni gelecek olan kadroya da ya çatlarsa gözüyle bakacağım.
göndersinler bir sworks, zarar mı edecekler? böyle zaten daha çok zarara uğruyorlar :)

Hocam sen ne yiyip ne içiyorsun. :) Aynı durumu iki defa yaşadığın için belki firma birşeyler yapar. :harika:

@Ali Demir
kılcal çizik olan kadroyu alıyorlar mı yoksa sizde mi kalıyo?

@Ali Demir
neden kestiler abi bunu? incelemek için mi?

hayır. kadroyu incelemek için bisikleti amerikaya çağırdılar. orada incelenmesi yapılıp, değişmesine karar verdiler.
ardından eski kadro kullanılmasın diye kesilip, imha edilmesini istiyorlar.

bu kez sadece resimle karar verdiler. ama tabiiki yine kesilmesini isteyecekler.:)

evet, bir kadro çatlatma haberi ile birlikteyiz:p şaka şaka. :)

jantları değiştirdim. merlin cyclesda satılan, hollanda malı olan, fiyatı da karbon jantlara göre gayet uygun olan bir set.

görüntüsü de şöyle;20150305_123833.jpg

Harika gözüküyor, bayıldım.Çatlaksız,keyifli sürüşler dilerim :D

@Ali Demir

Karalisteye almışlar abi adını. Bir daha satmayacaklarmış Specialized sana :D
Jantlar da çok yakışmış. Şimdi olmuş bisiklet işte :)

@Ali Demir

bisiklet mükemmelmiş inşallah bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.

bu arada soldaki kayadan ne atlanır ama hee. gopro ekipmanımı alıp dalasım geldi vallahi.

Geri