geçen gün bisikletimi temizlerken kadronun alt tarafında kılcal çizikler gördüm. aktif pedal bakırköy şube müdürü Bora Tirki (abi)
ile iletşime geçtim. Bora abi çiziklerin resmini çekip, yolladı. gelen haber ise sevindirici; kadro 2. kez garanti kapsamı altında yine değişecek.
yalnız, kadronun sürekli kılcal çatlaklara maruz kalması beni düşündürüyor.
arka arkaya bunlar oluyorsa, ya bende hayvanlık var ya da bu modelde üretim hatası söz konusu.
sevindirici olan aktif pedalın ve specialized markasının müşteri memnuniyetini ön planda tutması. inşallah tekrardan böyle bir durum yaşamam.
ya da yaşayayım, batsın specialized
yeri gelmişken 2 tane de resim atayım. çizikleri çekip atacağım.
Bence bu sefer S-Works Venge versinler. Cavendish'in falan sorunsuz kullandığı aleti de çatlatırsanız da ya pro takımların birine ya da Specialized'ın kalite kontrol departmanına geçersiniz...
Abi ya avatarındaki bisikleti gönderirlerse, trollük yapar mı bu specialized?
forum trolü olarak en iyi sen cevap verirsin bu soruya
şaka bir yana Murat abi gerçekten can sıkan bir durum. şimdi yeni gelecek olan kadroya da ya çatlarsa gözüyle bakacağım.
göndersinler bir sworks, zarar mı edecekler? böyle zaten daha çok zarara uğruyorlar
hayır. kadroyu incelemek için bisikleti amerikaya çağırdılar. orada incelenmesi yapılıp, değişmesine karar verdiler.
ardından eski kadro kullanılmasın diye kesilip, imha edilmesini istiyorlar.
bu kez sadece resimle karar verdiler. ama tabiiki yine kesilmesini isteyecekler.