Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Yine Şaşırttı!

Scudo
Genelde fiyat olarak şaşırtıyorlar.

Bazı mesajları dehşetle okudum. Öncelikle o delik kusur değil, öyle delik mi olur şeklinde bilgisizce yorumlar olmuş. O deliğin içinde sele borusunu sıkan gizlenmiş ayar vidası bulunuyor, vidayı sıktıktan sonra üstünü kapakla kapatıyorsunuz. Kadro delik yüzünden değil, deliğin köşesindeki, aslında zerre kusur olmayan tırnak ucu kadar bir boya atması yüzünden değişti. Firma çok basit ve belkide vidaya alyan uzatırken köşeye çarpması ile olmuş basit bir boya atmasını bile müşteri memnuniyeti adına değiştirmişken bazı arkadaşlar Specialized alacağım varsa da almam demiş, vallahi pes! Böyle bir boya kusuru için dünyada kadroyu değiştirecek başka bir marka daha olduğunu sanmıyorum, varsa da hiç duymadım, görmedim.

@Aytaç Biber
Agziniza saglik vallahi.Marka fanatigi gibi gorunmemek icin birsey demedim ama dusuncelerime tercuman olmus mesajiniz.

bi cok yol bisikleti kadrosu denedim specialized farkli bi haz verdi bu denli yaklasimlari hos,simdiden yeni tecrubelerinizle iyi pedallar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Selami53
@Aytaç Biber
Ben bu markayı değil bir daha asla aktifpedaldan bir şey almam...ne güzel forumda gruplar oluşmuş...iş arkadaşları bir birlerini müşteri adaylarına karşı kolluyor..oh ne ala memleket. Halil de müdürünüz mü? Gerçi oda bayağı forumda dirsek çürütmüş.

@Selami53
Bu arkadaşta aktifpedal çalışanı.

@OnurÖzdağ

Hayatım boyunca doğru olmayan bir şey söylemedim....

Aktif pedal firmasının sahibi Mehmet UZUNHASAN tam merdiven altına denk gelen köşede ( kendilerine facebook üzerinden yazdım )
Yukarıdan aşşağı kişi adı geçen şübe müdür ( forumda uzun yıllar yazmış, bir birlerinin yazdıklarını beğenmişler ) Terzioğlu ve Biber zaten tanıyanlar tanıyor.

121553 dosyayı görüntüle

Specialized AWOL ELite almayı düşünüyordum. Neredeyse 6 aydır bu tür bisikletler için derin araştırmalar yapıyorum ve son olarak seçtiğim bir kaç modelden biri de bu olmuştu.

Alıp da bisiklette çıkacak bir sorunda yukarıdaki sıkıntıları yaşayacaksam ben en iyisi biraz daha düşüneyim.

Önceki olay ve okuduklarım bana aktif pedal ve specialized den uzak dur diyor .

@Cevat_MD
Cevat bey marka model takıntım yok ama hayalimde bir Cannondale var, hayal etmekte iyidir yani Şu andaki Mosso 735 105 setli benim için Cannondale den bile kıymetli, çünkü benim...
Sizi etkilemiş olmayayaım, imkanlarınız el veriyorsa yurtdışından getirtin,
Ben scott scala 970 getirttim 30 euro THY kargo aldı. Bence sizde dilediğiniz markayı dışardan edinin zaten hizmet verdikleri yok, sadece yontmaca.

Saygılarımla.

@yanık_orhan
Markadan değilde firmadan ...

@asusmune
Kasım ayında turistik amaçlı bir Amsterdam seyahatimiz olacak. Bir kaç model belirleyip yarım günümü bu işe ayıracağım. Bana uygun bir şey bulursam oradan alıp getireyim diyorum.

@...
isimsiz sahis,sen kim oluyorsun da benim aktifpedal calisani oldugumu iddia ediyorsun hatta yetmez gibi "hayatim boyunca dogru olmayan hic bir sey soylemedim" diyebilecek kadar ileriye gidebiliyorsun ?!

Forumu da bisiklet hobimi de biraktim uzun zaman ustune foruma goz atmak icin girdim ama gercekten komik duruma dusuyorsunuz.
Soyler misin peki ben aktifpedal calisaniysam o fotograftakilerden hangisi ben oluyorum ?

Ayrica ben aktifpedal calisaniysam boyle bir konu acip neden markaya olan sempatiden cok antipati olusmasina neden olayim. Yada neden ikinci bir kadroyu garanti kapsaminda almak yerine o zamanin parasiyla 6500 lira vereyim ?

Keske agzi olan herkes konusmasa . !

Geri