Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sram Force Aynakol Renk Atması

coskun12

Üye
Tepki
122
İsim
coşkun
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Carraro
Merhabalar, geçtiğimiz hafta satın aldığım bisikletin üzerinde bulunan Sram grupsetin aynakolunda bir renk atması var. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Bilgi sahibi olan arkadaşlar fikir verebilir mi? Malzeme sert plastik.

IMG_3589.JPG

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Scudo
Hocam sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama bisikletin markası orbea mı 😊

Olmaması gereken bir durum bu. Bisikletinizi yıkarken yada yıkatırken kullanılan kimyasal nedir? Acaba asidik değeri yüksek bir bulaşık deterjanımı
kullanıldı? Yada türevi bir kimyasal vs. Diyorsanız ben zararlı bir kimyasal kullanmıyorum o zaman Sram a bir mail atın mutlaka.

Evet Harun hocam Orca Aero :)
Güle güle kullanın bende takibe almıştım bu bisikleti 31500 dan ilandaydi gri bir aracın yanında resimi olan sarı ilan daki bisiklet galiba güzel günlerde kullanın

Olmaması gereken bir durum bu. Bisikletinizi yıkarken yada yıkatırken kullanılan kimyasal nedir? Acaba asidik değeri yüksek bir bulaşık deterjanımı
kullanıldı? Yada türevi bir kimyasal vs. Diyorsanız ben zararlı bir kimyasal kullanmıyorum o zaman Sram a bir mail atın mutlaka.

Satın aldığım arkadaş bişey kullandım ama hatırlamıyorum demişti. Şu yeni çıkan sarı güç denilen sıvı olabilir. Sram a mail attım ancak dönüş alamadım henüz.
Güle güle kullanın bende takibe almıştım bu bisikleti 31500 dan ilandaydi gri bir aracın yanında resimi olan sarı ilan daki bisiklet galiba güzel günlerde kullanın

Aynen o bisiklet :) aero düşünmüyordum ancak bisiklet çok temiz ve iyi görünüyordu denemek istedim.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Satın aldığım arkadaş bişey kullandım ama hatırlamıyorum demişti. Şu yeni çıkan sarı güç denilen sıvı olabilir. Sram a mail attım ancak dönüş alamadım henüz.

Aynen o bisiklet :) aero düşünmüyordum ancak bisiklet çok temiz ve iyi görünüyordu denemek istedim.
Çok doğru bir karar vermişsiniz tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın 😊

46-33 aynakol mu aero bisiklet için ilginç bir oran değil mi?
Güle güle kullanın.

Güle güle kullanın.

Karbon gibi görünüyor yalnız 😂

Kadans aralığı çok iyidir 8050 nin hakkını verelim de sramı da denemek istiyorum 😊

merhaba, uzun süre zinciri ve aynakolu 404 solvent ile temizliyordum. Ne boya atması ne de başka bir şeyle karşılaştım. Merdiven altı bir solvent ile temizlemeye kalktığında değdiği yerde ne varsa hepsini kaldırıyordu. Muhtemelen bu aynakolda böyle bir solvente maruz kalmış gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
merhaba, uzun süre zinciri ve aynakolu 404 solvent ile temizliyordum. Ne boya atması ne de başka bir şeyle karşılaştım. Merdiven altı bir solvent ile temizlemeye kalktığında değdiği yerde ne varsa hepsini kaldırıyordu. Muhtemelen bu aynakolda böyle bir solvente maruz kalmış gibi görünüyor.

Merhaba, doğrudur hocam ne kullanıldığını bilmiyorum onun için bir şey diyemiyorum. Önerin varsa deneyebilirim.

Merhaba, doğrudur hocam ne kullanıldığını bilmiyorum onun için bir şey diyemiyorum. Önerin varsa deneyebilirim.

Boya atmış hocam giden gelmez srama yazın bence. En kötüsü tekrar boyamak gerek(Ama bence gerek yok)

Isı tabancasını aynakola zarar vermiycek şekilde tutun,eski haline döner👍

Geri