coskun12
Üye
- Tepki
- 122
- İsim
- coşkun
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Carraro
Hocam sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama bisikletin markası orbea mı 😊
Güle güle kullanın bende takibe almıştım bu bisikleti 31500 dan ilandaydi gri bir aracın yanında resimi olan sarı ilan daki bisiklet galiba güzel günlerde kullanınEvet Harun hocam Orca Aero
Olmaması gereken bir durum bu. Bisikletinizi yıkarken yada yıkatırken kullanılan kimyasal nedir? Acaba asidik değeri yüksek bir bulaşık deterjanımı
kullanıldı? Yada türevi bir kimyasal vs. Diyorsanız ben zararlı bir kimyasal kullanmıyorum o zaman Sram a bir mail atın mutlaka.
Güle güle kullanın bende takibe almıştım bu bisikleti 31500 dan ilandaydi gri bir aracın yanında resimi olan sarı ilan daki bisiklet galiba güzel günlerde kullanın
Çok doğru bir karar vermişsiniz tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın 😊Satın aldığım arkadaş bişey kullandım ama hatırlamıyorum demişti. Şu yeni çıkan sarı güç denilen sıvı olabilir. Sram a mail attım ancak dönüş alamadım henüz.
Aynen o bisiklet aero düşünmüyordum ancak bisiklet çok temiz ve iyi görünüyordu denemek istedim.
12 speed sramlarin hepsi böyle46-33 aynakol mu aero bisiklet için ilginç bir oran değil mi?
Güle güle kullanın.
Güle güle kullanın.
Çok doğru bir karar vermişsiniz tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın 😊
Karbon gibi görünüyor yalnız 😂
Bence de 😎@TeamO2.cc Aero için yine ilginç oran olmuş.😀
merhaba, uzun süre zinciri ve aynakolu 404 solvent ile temizliyordum. Ne boya atması ne de başka bir şeyle karşılaştım. Merdiven altı bir solvent ile temizlemeye kalktığında değdiği yerde ne varsa hepsini kaldırıyordu. Muhtemelen bu aynakolda böyle bir solvente maruz kalmış gibi görünüyor.
Merhaba, doğrudur hocam ne kullanıldığını bilmiyorum onun için bir şey diyemiyorum. Önerin varsa deneyebilirim.