Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Starbike

Merhaba Salih Bey, sonucta starbike siparisinizi teslim aldiniz mi? Ne kadar surede elinize gecti? Ben de starbike sitesinden dun alisveris yaaya calistim ancak surekli isim ve adres bilgisi yanlisligi hatasi aldim, oysaki hiz Turkce karakter kullanmadim, tekrar deneyecegim.

• Beğen
Tepkiler: Sinan1984
Scudo
1 ay sürdü ancak sorunsuz geldi fakat bir daha sipariş vermem.

Merhaba Salih Bey,
Ben starbike.com dan alışveriş yapmak istiyorum. Fakat devamlı invalid adress diyor.
Street alanına cadde ve numarayı,
Postal code, city alanına 34768 Istanbul
Country alanında da Turkey yazıyor. Acaba neden bu hatayı veriyor. Siz nasıl sipariş verebildiniz?

Türkçe karakter kullanıyor iseniz ondan dolayı ceriyor olabilir.

Street alanına bunu yazdım. DrAdnanBuyukdeniz 10 Türkçe karakter değiller. Allah allah neyi yanlış yapıyoruz acaba? Sonunda hallettim. Kredi kartı sahip bilgilerindeki İsim alanına Türkçe Karakter girilmesi gerekliymiş. Ben bunu banka bilgilerinden alacağından Türkçe karaktere izin verebilir diye düşünmüştüm.

arkadaşlar merhaba star bike comdan parca aldım garanti bankası sanal kart ile her defasında kart bilgisi hatali dedi işlem onay ekranı gelmedi fakat daha sonra bu ekran mail yoluyla ulaştı para kesilmedi simdi sorum şu acaba ürün para yollamasi olacak mıdır? bankadan
yoksa hata verdi para göndermeyi mi bekliyor birde yaptığım şifreleme islemleri basima is acarmi 3d ekranında sürekli şifre girdim

Dosyalar

• Screenshot_2019-02-02-01-33-13.png
    Screenshot_2019-02-02-01-33-13.png
    57,2 KB · Okunma: 27
Selamlar. bu siteden vision metron 6d gidon sipariş verdim. Bu siteyi tercih etmemim sebebi çok fazla seçenek olması idi. İstediğim ebatları burada buldum. Gidonun fiyatı 423 euro idi. Sepette ekleyip Türkiyeyi seçinçe %16 vergi düşüldü. 365 euro ödedim. 8 ekimde verdiğim sipariş 3 gün sonra kargoya verildi (DHL) 23 ekim de ülkeye giriş yaptı. Ptt iş adresime getirdi. 649 tl de vergi ödedim. Sorunsuz bir alış-veriş oldu benim için.20201027_170948.jpg20201027_171132.jpg

@Tutmosis89 Gidon enfes, maşallah. Güle güle kullanın, Bianchinize de çok yakışacak. :harika:

Sakıncası yoksa Bianchi bisikletinizi hangi siteden almıştınız, paylaşabilir misiniz?

Güle güle kullanın gidon süper gözüküyor ama bu tümleşik boğazlı gidonlardan nedense çekiniyorum. Bir bike fit e girsem bu boğaz sana uygun değil deseler hoppp cillop gibi gidon taklaya gelecek diye korkuyorum. Siz umarım bike fit yaptırmışsınızdır. @Tutmosis89

@Tutmosis89 Gidon enfes ötesi maşallah güle güle kullanın
Ayrıca Gidon bandının da nereye kadar sarılacağı çok belli 🤩
Lizard Skins çok yakışır sizin favoriniz ne bilmiyorum da 😬

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Gidon bandının nereye kadar sarılacağının belli olması iyi 😀 Gidon bandı bisikletim ile aynı renk ( celeste) Markayı hatırlayamadım şimdi.

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Screenshot_20201028_111527.jpgScreenshot_20201028_111455.jpg
Bu markayı herkese tavsiye ediyorum çünkü sadece Gidon bandı değil "sağlık" arkadaşlar.

@Tutmosis89 Süpermiş maşallah , hayırlı olsun güzel günlerde çevirin :D

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Tutmosis89
Güle güle sağlıkla kullan Mehmet kardeşim,yakışırrr:harika: kıskandım çok klasmış;)

• Beğen
Güle güle kullanın gidon süper gözüküyor ama bu tümleşik boğazlı gidonlardan nedense çekiniyorum. Bir bike fit e girsem bu boğaz sana uygun değil deseler hoppp cillop gibi gidon taklaya gelecek diye korkuyorum. Siz umarım bike fit yaptırmışsınızdır. @Tutmosis89
İlk bike fit yaptır ondan sonra sipariş ver 🙃

• Beğen
Geri