Deve bağırtanın ikizi ile dün bir restleşme yaşadık. Kısa mesafede irtifanın bu kadar hızlı artmasından da anlaşılabileceği gibi oldukça dik bir rampaydı. Yarısında açmak aklıma geldi, o yüzden ilk 80 metre irtifa kayıtlı değil.
Aynı yokuşu daha önce çıkan oldu mu avaba forumdan 🤔 beni bu kadar yorması benim formsuzluğum mu yoksa herkse aynı zulmü mü yapıyor bu yol 😂
İzmir-Konak turu✌🏼 Mosso Legarda 2021 mdm
Arkadaşlar sizlerden de ricam bisiklet modelinizi belirtmelisiniz. Merak eden olur hangi bisiklet ile nasıl istatistikler yapılıyor vs. (Sürücüyle de alakalı ama en azından bol elevationlu bir sürüşü hangi bisikletle nasıl yapılır vs analizleri yapılıyor)
Bizim buralara yaz geldi, hatta sicak hava dalgasi yuzunden turuncu alarm verdiler. Sicak hava dalgasi dedigim de 30 derece ama alisik degiller tabi.
Dun hava cok sicakti, ogleden sonra cikmayayim dedim bu sabah kahvaltidan sonra verdim kendimi yollara. 30 dereceye yakin ruzgarsiz mukemmel bir hava vardi. Hava cok sicak diye zorlamadan sakin bir surus yaptim. 60 km olmadan 2 buyuk matara buzlu suyu bitirdim, yine de kesmedi.
Erken saatte dogu ve guneye dogru surdugum icin videolarin cogunda gunes objektife girmis bu yuzden cogu yeri kesip bictim kisa bir video oldu.