Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Bugünlük bu kadar. Sabah 5:08 Başlangıç. Geçtigim bölgede acayip bir sis yogunlugu vardı. Severek indigim yokuşu gözlüklerimdeki buharla frenliye frenliye inebildim..
sdfsı.PNG20200723_061448.jpg20200723_061651.jpg

Scudo
Bugünlük bu kadar. Sabah 5:08 Başlangıç. Geçtigim bölgede acayip bir sis yogunlugu vardı. Severek indigim yokuşu gözlüklerimdeki buharla frenliye frenliye inebildim..
235049 dosyayı görüntüle235052 dosyayı görüntüle235050 dosyayı görüntüle
Ayağınıza sağlık...
Yalnız bir sıkıntı dikkatimi çekti. Hem sabah erken saatte (kısmen karanlıkta) yola çıkmışsınız, hem de sis içinde kalmışsınız. Ama fotoğraflarda, bisiklette ne ön ne de arka ışık var.
Güvenliğimiz için, görünebilir olmak için ışıkları aksatmamamız gerekli.

İyi sürüşler...

Ayağınıza sağlık...
Yalnız bir sıkıntı dikkatimi çekti. Hem sabah erken saatte (kısmen karanlıkta) yola çıkmışsınız, hem de sis içinde kalmışsınız. Ama fotoğraflarda, bisiklette ne ön ne de arka ışık var.
Güvenliğimiz için, görünebilir olmak için ışıkları aksatmamamız gerekli.

İyi sürüşler...
Teşekkür ederim. Fotoğraf çekim zamanı 6:16 Yani gündoğumundan yaklaşık 40 dakika sonra. Bu arada bu istikametteki yol çok sakin bir yol. Ögleden sonra fazlalaşır araçlar. Arkamdan 1 tane bir araç *gelmesiyle beraber sadece 2 araç karşımdan geldi. Ve sis dolayısıyla arka kask lambamı açtım. Yanan sönen cinsten bayada görünür bir ışık. Aslında sis hiç olay içinde yoktu birden bastırdı. Sele borusu ve gidondada ışık bulundurmamamın nedeni gece sürüşlerine çıkmamam.
6a6c6457-c63b-4dc6-9fd2-a1de82aa325f.jpg

İşim çok ağır değil ama yol yoruyor insanı. Haftaiçi her gün ortalama 400 km. 😒 Gerçi velodrome'a vardığımda ortalamam 26'dan biraz fazlaydı.

Screenshot_20200725-191149_Strava.jpg
Check out my activity on Strava: (link)

Screenshot_20200726-135604_Strava.jpg
2 gün önce yaptığım şuanlık en uzun sürüşüm.
(Gebzeye vardığımda biraz uyuşukluk edip marmarayla kartala geçtim ordanda sahil yolundan yine geldiğim gibi döndüm.)

Geri