Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
@trainspotting35 o çanta Erciyesin tepesinde hayatımı kurtardı bugün. Formam sırılsıklam olmuştu içinden yağmurluğumu çıkarıp giydim. Üşütüp hasta olmaktan yani erciyesten öyle in kesin zatürresin.... 😱
Şurdaki sürüşler çantasız
Strava günlüğünüz...

Screenshot_20200922_185502.jpg
Check out my activity on Strava: (link)
IMG_20200922_162409.jpg
IMG_20200922_132914.jpg
IMG_20200922_121830.jpg

Son düzenleme:
Bugün Erciyese tırmanırken aynı adamlar beni 3 kere solladı yabancı olduklarını 2. de anladım ilkinde selamımı almamışardı arkalarından "kimsiniz lan siz diye bağırdım" geyiğine 3. de Yanımdan geçerken hi dedi biri ben de hay hay diye karşılık verdim giderlerken turuncu formalarının sırtında bahrain yazısını okudum forma bisiklet takımdı aha böyle
Screenshot_20200922_232357.jpg
images (2).jpeg
Adamlar proymuş ya la 😬
Kamera kaydı var YouTube ye attığımda paylaşırım

@Mad Buddha adamlar eğim çalışıyorlardı galiba inip inip çıkıyorlardı. Yukarı çıktıkça takım sayısı da arttı diğerlerini anlamadım hangi takımlardı.

Edit:
Araştırdım şuan grand prix velo Erciyes organizasyonu var bahrain Cycling academy takımı yarışıyor
Screenshot_20200923_013752_com.android.chrome.jpg
@Mhmm@ TDF'den çıkıp recovery yapmaya Erciyes 'e mi geldiler yoksa 😃
Videoyu merakla bekliyoruz 👍
Evet abi ben de zaten şaşırmıştım bu takım burda ne işi var diyorum videoda buradaki takım eğitim takımıymış. Ama şunu söyleyim adamlar çok fitti tabiri caizse köpek gibi tırmanıyorlardı.

Son düzenleme:
Yanı Başımızdaki Tarih "İncesu" (Kayseri)
(link)
Bu fotoğrafı çekerken bi bey amcadan müsaade istedim biz de çekiyoruz dedi oğlu benden yaşça büyük bir beyefendiydi "bisikleti kenara alıp çeksen daha iyi olmaz mı" dedi ben de o bisikletin anlamı "oradaydım" demek diye cevap verdim. Bi şey demeden uzaklaştılar. Abi caminin adını yaz onlarca fotoğraf bulursun.... (link)
IMG_20200924_134353.jpg
(link)

Son düzenleme:
o bisikletin anlamı "oradaydım" demek
Ben hiç böyle düşünmedim. Yarın biri kalkıp "ne bilecez senin oraya bisikletle gittiğini" dese ne derim ben diye düşünüyordum.😅
Bu arada bizim atlayış alanından geçmişsiniz. Düşüş desek daha doğru.😁

Geri