Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Check out my activity on Strava: (link)248073 dosyayı görüntüle

Bu sürüşün artısı @seko35.50 bey ile yüzyüze tanışmak oldu. Yolda karşıdan karşıya selamlaşıyorduk bazen. Kısmet bugüneymiş
Tam üşüdüm enerjim bitti,feribotla döneyim derken EnginK. beyle karşılaşıp,kendisine eşlik edip körfezi turlamış oldum👍 stravada genel bir problem var sanırım,dün akşamki 45kmlik turumu kayıt etmediği gibi bu günkünüde eksik kayıt aldı,123 kmlik yolu105km olarak kayıt almış eşşoğlusu:komik: aman ne mühim :koptum::koptum:248076 dosyayı görüntüle

Efendiler (Atatürk gibi oldu he 😅) aynı yerde yaşayıp bir çay bile içmeyenleri anlamıyorum yav. Önce bir tanışın kafa almıyorsa ara koyarsınız.😁

Scudo
Sayın @EnginK. Beni yanlış anlamayın lütfen.🙂 Ben öğretmen miyim ki başınızda cetvelle (böyle bir günde bu tanım biraz yanlış oluyor ama idare edin) hesap sorayım?😅
Sadece "burada biribirimizi okuyoruz, dışarıda niye bir araya gelmiyoruz" demeye çalıştım.😄 Beraber, toplanıp (süreriz 😥) sürersiniz belki diye dedim.

aynı yerde yaşayıp bir çay bile içmeyenleri anlamıyorum yav.
Cemal kardeşim o kadar haklısın ki aslında,ama aması var,aması şu kendimden bahsedeyim 1 aydır uzun sürüşe çıkamıyorum iş saatleri evdeki işler derken,ne plan yapılabiliyor nede program,mutlaka birşey çıkıyor,sırf o yüzden sürüş grubumuzla denk gelemiyoruz,onlar pazar çıkıyor ben mesaideyim.Engin beylede tesadüfen karşılaştık ben feribot saatine bakarken denk geldik,şimdi desekki beraber çıkalım hadi bakalım buyur ne zaman çıkıcaz nasıl denk getiricez,yani senin anlayacağın planlı programlı sürüş yapmak zor,hele benim gibi iş saatleriniz sürekli değişiyorsa :acpsnr: ama kısmetse şu zor günler geçsin izmir başlığına bir çağrı yapıcam herkesin müsait olduğu bir pazar (sende buradayken) üçkuyular iskelede buluşup bir tur planı yapmalı:harika:

Pazar gunu icin hava tahmini yagmursuz diyince biz de verdik kendimizi yollara.
Hafif ruzgarli, 10 derece civari zaman zaman acan bulutlu hava vardi. Ruzgari da arkamiza alalim, trenle pasalar gibi doneriz dedik. Doguya dogru ilerlerken arada yine bir iki kez kaybolduk ama ormanlik guzel yollardan gectik. Sonbahar sebebiyle de rengarenkti etraf, fena video olmadi.
Arka fon icin muzik bulamadigim icin yayinlayamamistim bir turlu, youtube'un kendi muziklerini ekledim verdim yayina.

Strava: (link)

(link)1606334083695.png

İki haftadır ilk defa kendimi yola atabildim. Onda da rüzgarı karşıdan karşıdan yedim. Yolun içine süpriz bi de antik kent (tırmanışı) sıkıştırdım. Nysa imiş burası. Girişteki görevli arabasıyla aşağı inerken durdurdu beni buranın ziyaret saati doldu ama bisikletle buraya kadar çıkmışsınız gezin siz kendiniz biraz deyip çıkış kapısını kitliyorum yan tarafından geçip çıkarsınız diye de yolu gösterdi.😊

Sabah 6'da soğuk ve rüzgarlı bir günde 3X15 düşük Kadans Tempo intervalleri. Aynı yokuş çıkıyor hissiyatı verdi :)

(link)

1606376991062.png

Baldız kek yapmış, size de ayırdım demiş. Hanım da, zor gelmezse gidip alır mısın dedi....
sonuç: gece gece 14k yol yaptık...

Not : bizim evle onların ev arası 500metre... ben biraz yolu uzatmışım :)

(link)

Geri