Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Sonu belediyenin kazmış olduğu sağlam bir çukura yaklaşık 50 km ile girerek ve ön arka lastiği patlatarak bitti, taksi ile döndük eve :( Yarın jantlarda vs problem olup olmadığı belli olur. Muhtemelen jantlar da gitti :(

(link)

11EC5C6A-B800-408E-A2C4-B5E803D3EEFF.jpeg

5 aydir takip ettiğim bir antreman programi vardi ve baslarken kendime koyduğum bir hedef. Bugun antreman programinin son gunu ve hedefimi test etme günüydü. Zaman zaman %15e yaklaşan eğimler cok zorlasa da 106km ve 1800 metreden fazla irtifa kazanımli rotami tamamladim. Simdi sira yeni hedeflerde. Screenshot_20201121-171706_Strava.jpg

En son ki turda her iki lastiğinde hem dış lastiğini hem de iç lastiğini yarmayı başarmışım. Allahtan jantlara büyük bir sıkıntı olmamış. Üzerinde gelen lastikler oldukça sert hamurlu impac marka idi. Şimdi yeni lastiklerle daha keyifli bir tur yaptım :) Aynı zamanda en uzun sürüşümü de gerçekleştirmiş oldum. 50/34 ayna kolun ve 11/34 rublenin faydaları genelde zone4 de seyreden nabzımın da zone 3 e gerilemesine yardımcı oldu.

(link)
IMG_1662.JPG

Strava ile hangi cihazları kullanıyorsunuz ?

Hem deniz havası aldım hem de yüksek kmler sonrası gelip çok zorlandığım bir yokuşu kısa turda denemek istedim. Tek başıma mola vermeden bu yokuşu bu dereceyle bitirmek beni memnun etti. Antrenmanlar arttıkça sürenin kısalacağını umuyorum.

IMG_20201122_152653.jpg

Screenshot_2020-11-22-15-22-06-785_com.strava.jpg

@Şahans çubuk barajı1 tavsiye ederim. ama benim gibi yol bisikletiyse gitmeyin. parkın içi arnavut taşları

Geri