Noldor
Herr Bockolog
- Tepki
- 1.990
- İsim
- Caner Kocaman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
wahoo da cadans için "0 ları hesaplama" gibi bir seçenek var.Şöyle bi'şey fark ettim. Wahoo Element Roam kullanıyorum. Wahoo dan strava'ya antrenmanı attığında kadans oranları düşüyor. Nedenini bende anlayamadım. Kadans oranım yükseldi. Çünkü geçirdiğim kazadan kaynaklı artık çok çok daha az ayakta bisiklet sürüyorum. Nabız ortalamamın bahsi geçen veride yüksek olmasının üç nedeni var. 1-Alkol kullanımı. (Dün 6 bira ve yarım litre şarap içtim.) 2- Uyandıktan sonra aç ve susuz antrenmana çıktım. 3- Genelde %2 - %3 üzeri segmentlere geldiğimde var gücümle büyük aynakol'da tırmanmaya çalılşıyorum. (Buralarda genelde ayakta sürüyorum. Ayakta sürüşte otomatikman oturarak sürüşe göre nabız daha yüksek oluyor.) Son olarak da eklemek gerekirse 88 kila falanım. bir 10 kilo versem ve daha düzenli antrenman yapmaya başlasam her şey yoluna girecektir. Fakat kendimi şu an böyle bir antrenman programına hazır hissetmiyorum. En azından kafa olarak.
şöyle demişler;
"Include zeros for power, and exclude for cadence. That keeps power ‘honest’, and you get a real idea what your cadence is. Else, periods of coasting would bring down avg cadence. "