Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
En az yüz olacaktı ama 40 km falan sonra tekerin yarıldığını gördüm.

Check out my activity on Strava: (link)
Screenshot_20210606-100248_Strava.jpg

Buyurun alakalı ileti: Silinebilir...

Bir günde iki kayıt geçersiz olmaz sanırım. Hava güzel, benim kızı gazlayımda eşlik etsin bana.🤣

Son düzenleme:
Hocam, daha önce, rampalarda ayakta pedal bastığından dolayı kadansın düşük olduğunu belirtmiştin. Sonuçlarına bakıyorum, mesela bu sürüşte çok fazla bir yükselme yok, kadans ortalaması daha öncekilere göre artmış, ancak nabız ortalaması normalden yüksek gibi geldi bana. Kadansı artırıp nabzı düşürmeye çalışmak için nasıl bir yol izlenebilir? Herkesin metabolizması farklı tabi, kendi adıma konuşacak olursam kadansı 80'in altına düşürmemeye çalışıyorum, nabız ortalaması ise 140-145'i geçmiyor.

Bir kahve sürüşüde benden gelsin o zaman.
Screenshot_20210606-150907_Strava.jpg
Kız sarı gazoz (Fanta) istedi. Biraz masraf çıkardı ya, hadi öyle olsun. 🤣

Hocam, daha önce, rampalarda ayakta pedal bastığından dolayı kadansın düşük olduğunu belirtmiştin. Sonuçlarına bakıyorum, mesela bu sürüşte çok fazla bir yükselme yok, kadans ortalaması daha öncekilere göre artmış, ancak nabız ortalaması normalden yüksek gibi geldi bana. Kadansı artırıp nabzı düşürmeye çalışmak için nasıl bir yol izlenebilir? Herkesin metabolizması farklı tabi, kendi adıma konuşacak olursam kadansı 80'in altına düşürmemeye çalışıyorum, nabız ortalaması ise 140-145'i geçmiyor.

Şöyle bi'şey fark ettim. Wahoo Element Roam kullanıyorum. Wahoo dan strava'ya antrenmanı attığında kadans oranları düşüyor. Nedenini bende anlayamadım. Kadans oranım yükseldi. Çünkü geçirdiğim kazadan kaynaklı artık çok çok daha az ayakta bisiklet sürüyorum. Nabız ortalamamın bahsi geçen veride yüksek olmasının üç nedeni var. 1-Alkol kullanımı. (Dün 6 bira ve yarım litre şarap içtim.) 2- Uyandıktan sonra aç ve susuz antrenmana çıktım. 3- Genelde %2 - %3 üzeri segmentlere geldiğimde var gücümle büyük aynakol'da tırmanmaya çalılşıyorum. (Buralarda genelde ayakta sürüyorum. Ayakta sürüşte otomatikman oturarak sürüşe göre nabız daha yüksek oluyor.) Son olarak da eklemek gerekirse 88 kila falanım. bir 10 kilo versem ve daha düzenli antrenman yapmaya başlasam her şey yoluna girecektir. Fakat kendimi şu an böyle bir antrenman programına hazır hissetmiyorum. En azından kafa olarak.

Gecen hafta sicakligi 20 dereceyi gectigi icin artik yaz geldi gozuyle bakiyoruz. Dun de gayet guzel bir hava vardi dogal olarak suruse ciktim ben de. Hava guzel oldugu icin yollar yine cok kalabalikti, oglene dogru hava sicakligi 25 derecelere ciktigi icin gol, kanal, nehir, su birikintisi bulan herkes suya atmisti kendini. Gol kenarinda plajda mola verince bi ara ben de dusundum yuzsem mi diye ama vazgectim son anda, biraz dinlenip devam ettim.
Video yine bol bol sehir disi, cayir cimen oldu ama yaz geldigi icin guzel de oldu diye dusunuyorum.

Strava: (link)

Geri