Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Screenshot_2022-08-21-17-45-52-901_com.strava.jpg
Bugun granfondo baskente katildim ilk yarisim olacakti cok heyecanliydim anlamsiz sekilde cok iyi hazirlanmama ragmen yaris baslamadan bile nabzim 145 idi yarisin baslamasiyla 170 leri buldu ne yapsam dusuremedim nabzi mecburen hizimi dusurdum gezinti modunda bile nabzim 165 den asagi dusmedi emeklerime yazik oldu daha once hic boyle bir sey basima gelmemisti neyse saglik olsun acemiligimizi attik diyelim.

%10 Rampalardan ve trafikten dolayı ortalama hız düştü
1661177117020.png

Arkadaşlar bunca zaman tepki vermeyeyim dedim, ama artık dayanamadım. Cep telefonunuzdan aldığınız Strava ekran görüntülerini paylaşmanızda sıkıntı görmüyorum.

Fakat;

Strava uygulamasının mobil tuşlarından tutup, telefonunuzun batarya doluluk oranından ve kullanmış olduğunuz telefon hattına kadar olan bilgileri bizimle paylaşmak zorunda değilsiniz.

Lütfen ekran görüntüsü paylaşımı yapmadan önce galerinize girip şunları alttan üstten, sağdan soldan bir zahmet kırpıverin. Rica ediyorum.

İcra ettiğiniz spora ve kendi emeğinize karşı böyle bir üstün kötü tutum sergiliyor olabilirsiniz. Lütfen bu paylaşımlarınızla forum üzerinden etkileşimde bulunan insanlara karşı biraz özen gösterin.

@Ali Eren lütfen bunu sadece sana karşı yapılmış bir tepki olarak algılama. Tepkimi bu tarz ekran görüntüsü paylaşımı yapan kullanıcılara eşit olarak dağıtıyorum.

Yapmayın arkadaşlar. Lütfen.

En uzun yaptığım sürüş verisini bende paylaşayım dedim.
Calori ve watt bilgileri sanırım tahmini olarak; hız, zaman, yokuş düzlük gibi verilerden hesaplanıyor.
Doğru yada doğruya yakın veriler için power meter vs.. gibi bu işin ölçümünü yapan cihazlar kullanmak gerekiyor diye biliyorum.
Tecrübeli arkadaşlar paylaşımlarının altında bilgilendirebilirse sevinirim.
Teşekkürler.
1661322841804.jpg

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Geri