Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
200 km mesafeyi 1 saat mola ve 7 saatlik sürüş ile totelde 8 saatte bitirdik.Fena sayılmayacak bir ortalama (28,5) tutturmuş olmamız da bir yandan mutluluk veriyor.Yaptığımız hesaplara göre turu 30-45 dk daha erken bitirebilme olanağımız vardı fakat yol şartlarından ötürü zorlamaya gerek görmedik.Bu durumda ortalamamızın 29-29,5’ları görmesi çok muhtemeldi.
(link)1661931390215.png

Hedef Arsuz' du ama yarı yolda matarayı İskenderun sahilde unuttuğumu farkedip geri döndüm, ama yerinde yeller esiyordu 🙁 Sağlık olsun 🙂

Bugün erken saatlerde yine bir turlayım dedim, 15.dk da D817 karayolu kenarında ilerlerken, soysuzun birinin gazabına uğradım. Bu ne idüğu belirsiz şahıs, yol kenarına yaklaşık 25 kg civarı boya dökmüş, bende bundan kacamayarak içinden geçtim. Sonuç bisiklet ve tüm üstümdekiler boya oldu. 😡 Keşke fotoğraf cekseydim sonrasını... Yine de polyanna misali, belki daha kötüsünden yirtmisimdir diyorum. Bir dahakine kısmet 🙂

Xiaomi mi band 5 bilekliğim var. Zepp uygulamasıyla stravaya bağlanılabiliyor. Strava ve Zepp uygulamalarını birbiriyle eşleştirebildim ama gittiğim rotalar stravada gözükmüyor. Bu şekilde kullanan varsa bilgi verebilir mi? Strava'da ücretsiz üyeliğim var. Paralı olanı aktifleştirmedim. Bu sebepten oluyor olabilir mi?

Screenshot_2022-09-03-20-57-37-611_com.strava.jpg
Zone2 antremani

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
tnjx2nd.png

Zincir ayarlaması için durdurtan sonra kayıtta durmuş

Geri