Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tek rakibin Türk yıldızları. Bayağı irtifada kazanmışsın. 😍 :harika:
Yok be Necmettin abi. Ben kimim ki! Bizim Burada kimler kimler var. Pro takım, milli takım yarışanlar mı dersin. Gran Fondo genel klasman birinciliğine demir atanlar mı dersin. Bursa bildiğin yıldızlar geçidi. Bugün bisikletçiye zincir değiştirmeye gittim. 2 tane milli takımdan sporcuya rastladım. Yarın mesela hafif tempo antrenman var. Pro ve milli takımda yarışan bir kardeşimiz de gelebilir. Çok değişik bizim buralar. Geçen bilirsin benim El Classico kahve sürüşlerim var. Oradan dönüşte Milli bisikletçi Kadir Kelleci denk geldi yolda. Onuna bir süre gittik. Hakikaten Bursa başka şehirlere benzemiyor. amatör de denk geliyor, uzun yol turcu da, Milli veya Pro takımda yarışan sporcu da. Övmek gibi olmasın Bursamız ve sporcuları çok güzel, çok özel. Millet bana laf sokuyor. Ukalasın, şusun busun diye. Ya arkadaş gelin burada yaz sezonu 3 ay antrenman yapın, yemin ediyorum bütün ayarlarınız bozulur.

Yok be Necmettin abi. Ben kimim ki! Bizim Burada kimler kimler var. Pro takım, milli takım yarışanlar mı dersin. Gran Fondo genel klasman birinciliğine demir atanlar mı dersin. Bursa bildiğin yıldızlar geçidi. Bugün bisikletçiye zincir değiştirmeye gittim. 2 tane milli takımdan sporcuya rastladım. Yarın mesela hafif tempo antrenman var. Pro ve milli takımda yarışan bir kardeşimiz de gelebilir. Çok değişik bizim buralar. Geçen bilirsin benim El Classico kahve sürüşlerim var. Oradan dönüşte Milli bisikletçi Kadir Kelleci denk geldi yolda. Onuna bir süre gittik. Hakikaten Bursa başka şehirlere benzemiyor. amatör de denk geliyor, uzun yol turcu da, Milli veya Pro takımda yarışan sporcu da. Övmek gibi olmasın Bursamız ve sporcuları çok güzel, çok özel. Millet bana laf sokuyor. Ukalasın, şusun busun diye. Ya arkadaş gelin burada yaz sezonu 3 ay antrenman yapın, yemin ediyorum bütün ayarlarınız bozulur.
Bursa kesinlikle bisiklet şehri. Senin hakkında kim nasıl düşünmek istiyorsa ,bırak düşünsün. Bazen sert çıkışların olabiliyor. Bu senin huysuz veya farklı gösterilmen için bir neden değil.
Bisiklet konusunda bu işin hakkını verenlerdensin. Bilgin ve müsaitliğin durumunda insanlara yardımcı olmaktan da geri kalmıyorsun. Benim gördüğüm Sen sen olmaya devam ediyorsun. Farklı bir üslubun ve farklı bir karakterin var.Kahveyi içerim, çok sevmem ama senle sohbet eşliğinde bir demlik çayı devirirdim. Kesinlikle buna değersin. :harika:
Bu başlıkta yazıyorum ara sıra. Favori başlıklarımdan. Strava kaydını da çok tutmuyorum. İşe gidiş gelişler dahil 4000 bin km'ye yanaştım. Sonbahar ve kış aylarında daha fazla sürüş yaptığımı düşünürsem, bu seneyi 6000 veya 7000 km bandında kapayacağım. Ya nasip diyelim.

Screenshot_2022-09-12-19-26-42-252_com.strava.jpg
Screenshot_2022-09-13-12-13-54-145_com.igpsport.globalapp.jpg
Surekli ayni rotayi tercih ediyorum hem yokusu bol hem de gelisimi takip edebiliyorum.Ortalama yuzde 7 egimli yaklasik 3km kesintisiz bir yokus yine yuzde 7 ve yuzde 10 egimli 1er km yokus ve kalani hafif egimler.

• Beğen
Tepkiler: Clal ve necmeddin
294323 dosyayı görüntüle
294324 dosyayı görüntüle
Surekli ayni rotayi tercih ediyorum hem yokusu bol hem de gelisimi takip edebiliyorum.Ortalama yuzde 7 egimli yaklasik 3km kesintisiz bir yokus yine yuzde 7 ve yuzde 10 egimli 1er km yokus ve kalani hafif egimler.
Sürekli aynı rotada sürmen semi o rota üzerinde geliştirir ancak genel olarak bir gelişme bir süreden sonra göremezsin, bunun için hep aynı rota sürmek yerine farklı farklı rotaları sürmen senin faydana olur

Sürekli aynı rotada sürmen semi o rota üzerinde geliştirir ancak genel olarak bir gelişme bir süreden sonra göremezsin, bunun için hep aynı rota sürmek yerine farklı farklı rotaları sürmen senin faydana olur
Orasini ben de tahmin etmistim aslinda bir aklim baska yerlerde de sur diyor bir aklim bu kadar yokus olan bir yerde iyi gelisirsin diyor ama buna benzer yeni bir rota bulmaliyim dogru soyluyorsunuz.

@benben bu rotada asfalt kalitesi ve güvenlikle ilgili olarak D100 haricindeki kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadıköy başlangıçlı olarak doğrultuda bu rotayı izleyip kıyıdan kıyıdan Armutlu falan şeklinde devam edip Mudanya'ya gitmeyi planlıyorum da yakın bir zamanda :)

• Beğen
Benim kullandığım yol da D-100 karayolu olarak geçiyor. Bu rotayı başka yoldan yapmadığım için bilmiyorum. Bu yola gelirsek asfalt kalitesi konusunda %85 iyi durumda. Fakat yol kenarlarında cam, taş var
@benben bu rotada asfalt kalitesi ve güvenlikle ilgili olarak D100 haricindeki kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadıköy başlangıçlı olarak doğrultuda bu rotayı izleyip kıyıdan kıyıdan Armutlu falan şeklinde devam edip Mudanya'ya gitmeyi planlıyorum da yakın bir zamanda :)

, patlak yaşatabilir. Tır-araç konusu sıkıntılı. Yoğun trafik var. Bu sebeple egzoz kokusu var. Yol genelde düz, ara ara hafif çık-in'ler var.

Screenshot_2022-09-13-19-09-12-945_com.strava.jpg
Bugun yokus yok 😅

• Beğen
Geri