Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Bu programda telefon yan dönünce ekran dönüyor mu. Runtastic kullanıyorum ve dik yan dönmüyor

Scudo
Yağmur sağanak olunca eve kaçıp tura başlayamadık bile..
(link)

(link)

Bisiklet yoksa koşarak kondüsyon kazanabiliriz ;)
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: bua
Dün gran fondo 120yi tamamliyim dedim. Basimiza gelmeyen kalmadi. Yanimdaki arkadasin jant teli koptu, 2 kere de lastik patladi. Pompayi bi onceki lastik patlattigimiz yerde unutunca dur-kalk feleğim şaştı. Sonradan genç arkadaş yanımdan ayrılınca sinirden su bile içmeden 60 yapmışım :)
(link)

Telefonda alarm caldigi icin son 800 m'yi almamis..

(link)

@gokhantig
Benimde sürekli kopuyorda alarmda mı kopartıyor. Başka ne kesiyor. Demek bu gibi şeyler olabilir çünkü ne yaptıysam çözemedim.

@soneryen

Alarm caldiginda ekrani acip alarmi kapattigimda sanirim PAUSE yapmis kendisi, 800 m sonra eve vardigimda cunku durmustu. Bazen tur esnasinda telefon geldiginde de benzer seyler oluyor. Ancak bunu farkedip de tekrar PAUSE basip aktif hale getirirseniz kayip olan mesafeyi (kus ucusu olarak) ekleme yapiyor..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@gokhantig
Deneyeceğim yapacak birşey yok. Sık sık çıkarıp bakmaktan yol gidemiyorum

@soneryen

Bence sik sik kontrol etmektense sesli bildirim ac ve her km'de bildirim yapsin. Ben windows phone kullandigimdan (microsoft-google cekismesi sebebiyle ve strava google maps kullandigindan) orjinal strava app kullanamiyorum ve bu sebeple cyclometer diye bir uygulama kullaniyorum. Runtasticte de vardi eminim orjinal stravada da vardir, her km'de sesli bildirim ozelligini acin boylece calistigindan emin olabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
(link)

(link)

@gokhantig
Runtasticte var ama stravada sesli bildirim yok diye biliyorum. Runtastic de kullanıyorum Yolun gürültüsünden runtastic duyulmuyor ki. Bazen duyabiliyorsun. Neyse artık bi şekilde ara ara bakarak çözeceğiz

Geri