@taner07 Selam öncelikle parkuru yol bisikleti ile tamamladım.Gidiş Antalya Manavgat bisiklet festivaline bir arkadaşı bırakıp tek başıma dönmek niyeti ile yola çıktım.3 saat 15 dakikada manavgata girdik gidiş yolu mükemmeldi engel olabilecek bir yol çalışması mevcut değildi.Dönüş yolunda tek başıma olduğum için biraz daha hızlı bir dönüş oldu 2 saat 20 dakika sürdü.1-2 Saat arası toplamda duraklamalarım sürdü.Aksu çıkışının oraya kadar mükemmel bir tempoda geri döndüm ama çıkışı bitirdikten sonra bu eski fuar alanına kadar olan yol inanılmaz daralıyor ve çakıl olduğu için 500 mt lik kısmı elimde yürüyerek götürmek zorunda kaldım ortalamaya vurunca güzel bi turdu.
[Btwin Satcount gps sayacı kullanıyorum fakat stravaya gpx. dosyası olarak attığımda hareketli olduğum süre yerine tüm tur süresini yazıyor kötü bir özellik,ancak kendi programı olan mygeonaute kullanmanız lazım tüm süre ve hareket sürelerini görebilmek için. =( ]
Ahhh ahhh 2 hafta önce bugün kaymak gibi yolda, Tour of Turkeyin 1. etabının yollarında Alanyada turluyordum ..
Şimdi ise mesaide kafa patlatıyorum ahhh