Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
İşe giderken biraz yolu uzatayım dedim.. Screenshot_2015-10-05-07-26-41.png

@Uğur Sabuncu MTB ile iyi gidip gelmişsin, ben de bir ara yapayım diyorum yollarda hala çalışma var mı? :)

(link) Kahvaltısız çıkınca, Antalyasporun gençleri bizi bitirdi yahu :komik::komik:

@taner07 Selam öncelikle parkuru yol bisikleti ile tamamladım.Gidiş Antalya Manavgat bisiklet festivaline bir arkadaşı bırakıp tek başıma dönmek niyeti ile yola çıktım.3 saat 15 dakikada manavgata girdik gidiş yolu mükemmeldi engel olabilecek bir yol çalışması mevcut değildi.Dönüş yolunda tek başıma olduğum için biraz daha hızlı bir dönüş oldu 2 saat 20 dakika sürdü.1-2 Saat arası toplamda duraklamalarım sürdü.Aksu çıkışının oraya kadar mükemmel bir tempoda geri döndüm ama çıkışı bitirdikten sonra bu eski fuar alanına kadar olan yol inanılmaz daralıyor ve çakıl olduğu için 500 mt lik kısmı elimde yürüyerek götürmek zorunda kaldım ortalamaya vurunca güzel bi turdu.

[Btwin Satcount gps sayacı kullanıyorum fakat stravaya gpx. dosyası olarak attığımda hareketli olduğum süre yerine tüm tur süresini yazıyor kötü bir özellik,ancak kendi programı olan mygeonaute kullanmanız lazım tüm süre ve hareket sürelerini görebilmek için. =( ]

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Uğur Sabuncu Aksu çıkışının orayı biliyorum evet çok kötü şimdilik, indikten sonra sıkıntı yoksa bir ara gidip geleyim :komik::komik: Teşekkürler :harika:

Ahhh ahhh 2 hafta önce bugün kaymak gibi yolda, Tour of Turkeyin 1. etabının yollarında Alanyada turluyordum ..
Şimdi ise mesaide kafa patlatıyorum ahhh :(

(link)

(link)
Mevsim itibariyle gündüzler kısaldı, güneşin batmasıyla hava soğukluğu çarpmaya başladı :(

Kendi segmentinde KOM almanın zevki bir başka :komik::komik:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan İpkin
Uzun tur oncesi kisa bir ter atma..

(link)

#granfondo :) ;)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan İpkin
Osmaniye - Adana - Osmaniye .Bigest ride:harika:
(link)

Gezimin ayrıntılarını Blog sayfamda paylaştım.Okumak isteyenler aşağıdaki blog sayfama tıklayabilir teşekkürler.

Grand Fondo Şampiyonu Gökay abi'nin de katıldığı pazar turumuz :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
10K koşu challenge için :)
(link)

Yarı maraton challenge için ;)
(link)

Özümüze dönüş :D
(link)

Geri