Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Günaydın arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar dilerim
Dün güzergah üzerinde kom olduğuna dair bir uyarı geldi.Neyse bastım komu aldığıma dair ekran da bildirim oldu .Sevindim eve gittim kaydı attım 1 sn geriye atmış komu bırakmış.Daha önce de farklı bir yer de bu şekilde olmuştu acaba ince bir ayarı falan mı ? Güzergah üzerinde ki verileri kaydetme ile ilgili.

Scudo
@CeCeKa Segmentten geçiş esnasında GPS'iniz saniyeyi baz alıyordu. Yani diyelim KOM 38 saniyeyse, siz 37 saniyede geçmişseniz size KOM yazmış o an. Baz aldığı tek şey saniye çünkü. Kaydı sonlandırırken ise harita ile optimize ediyor ve bu kez de ortalama hızları hesaplıyor. Yani o söz konusu segmentteki saniyenize değil, ortalamanıza bakıyor bu esnada. Görünüşe göre buradan kaynaklı bir farklılık olmuş. Böyle birkaç saniyelik farklılıklar olabiliyor malesef :(

Örnek vermek gerekirse, segmentteki virajları daha içten aldığınızı ve saniyelik farkı buradan yakaladığınızı farz edin. Saniye bazında KOM sizin, ama aslında çok ufak da olsa yolu kısaltmışsınız ve ortalama hızınıza bakılırsa KOM sizin değil. Böyle düşünün. Yine de çok üzücü olmuş :( Önce aldınız deyip sonra ikinci yapması

Hayırlı bayramlar öncelikle strava yı önceden kullanırdım ama bi değişiklik oldu bi ara adapte olamadım rus uçağı düşütdüğümüz için bizi engelledi ruslar zannedip Runtastic e geçtim... Ama şimdi öğrendim ki strava daha popilermiş, tekrar stravaya geçicez artık

Merhaba.

Geçenlerde ilk kez telefonuma stravayı yükleyip, sürüşe başladığım esnada açtım.
Sürüş sonunda baktığımda, hem kaydı belirli bir yerde kesmiş(yada ben istemeden kesmişim) ama daha önemlisi,
program izlediğim rotayı birebir değil, bir yerde kuş uçuşu, sanki kalemle çekilmiş gibi dümdüz kayıt etmiş.

Sizlerin başına benzer şeyler geldi mi?
Bu programı nasıl verimli kullanabilirim ?

Screenshot_20180821-120507.jpg @Kıvanç Pürtelaş
Screenshot_20180821-120635.jpg
Bu.şekildeyse tamamdır

(link)

E.Foça'dan Yeni Foça'ya deniz kıyısından giderek bol rampa antrenmanı yapmış oldum. Tabela 8 km yazıyor, iyi diyorum birşey kalmamış. Tırmanıyorum bu sondur diye, iniyorum misler gibi sonra tekrar rampa... Bunu 3-4 kere yaşadım, gerçek son olan rampaya küfredecek oldum ki varmışım içim ısındı hemen:rolleyes: Yeni Foça'ya inerken 70km/h'yi gördüm, sanırım rekorum. Speeder 200 ile de ilk 350km'i tamamlamışım daha yeni yeni ısınıyoruz, bakalım. Yol gittikçe daha fazla sevdiriyor alet kendisini:)

IMG_20180826_192328.jpg IMG_20180826_181339.jpg IMG_20180826_181748.jpg Check out my ride on Strava: (link)

Bu hafta kendi çapımda iyi çalıştım mümkün olduğunca hergün çıkıp sürdüm bugün de ilk kez tek seferde 30 km pedalladım. Personal rekort yani :kedicik:

Bayram tatilinde yoğun antrenmanlar yaparak 100 km eşiğini aştım. İnsan mutlu oluyor.

upload_2018-8-27_9-14-54.png

Poyrazköy-Bostancı

(link)

Polonezköy

(link)

Riva-Bostancı

(link)

Fenerbahçe-F1

(link)

Güneş tepede iyice yükselmeden pedallamak en güzeli.

Dosyalar

• Capture+_2018-08-31-12-30-45.png
    Capture+_2018-08-31-12-30-45.png
    74,6 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Tepkiler: Cocu
Geri