Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
@bitinya_s geçmiş olsun.
bu da benim bugünlük strava kaydım
<iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)'></iframe>

Buda benden sabah iş çıkışı kısa bir tur oldu.Screenshot_20180902-231402_Strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: polo34
Rüzgar tersten ve sert esince pek keyif vermedi bugün, dolayısıyla erken bıraktım.

Dosyalar

• Capture+_2018-09-03-00-12-18.png
    Capture+_2018-09-03-00-12-18.png
    106,4 KB · Okunma: 21
@polo34

bol kadans ile kalbi yağ yakma nabız aralığında çalıştırmaya gayret ediyorum, amacım kilo verene kadar hızlı gitmek değil :) mesela gönderdiğim belgede %55 yağ yakma, %38 kardio kısmında kalp çalışmış, tomtom runner 2 cardio music, kendi nabız, hız ve kadans sensörleri var, iş güç yüzünden haftalık en az 100 km (3 seferde) yapmaya çalışıyorum, diyet pek yok ama tatlı ve öğlen yemeğini epey azalttım, daha ilk haftadan 1.5kg gitti, turun %91'i yağ yakma nabız aralığında olan turumda var:)

bu taktik ile benden daha uzun yolu daha hızlı ortalama ile yapmış olanlardan bile daha fazla enerji harcıyorum, amaç dediğim gibi şu an kilo vermek, kalbi performans aralığına da çekmeyi biliyorum ama bana yaramaz, bir nabız rakamından sonra (140-150 mi neydi) yağ yakma duruyordu ...

upload_2018-9-3_9-18-41.png

Check out my ride on Strava: (link)
IMG_20180902_184827.jpg

@polo34
Arkadaşım senden ricam bana ekipmanların ne olduğunu ve alabileceğimi site linki verebilir misin. Amacımız aynı yardımcı olursan sevinirim. Bi ayda bisikletle 3 kilo verdim ama ne yaptığımı çok iyi bilmiyorum. Kadans ve nabız sensörüm yok düşük vites bol pedal ile yapmaya çalışıyorum

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Herkese merhaba.
Biz de dün ilk defa Sirkeci-Sarıyer tarafında pedalladık :)
Pek çok kişi ile selamlaştık bisiklet süren :) Çok keyifliydi.
Şimdilik öğreniyoruz, kondisyon yüklüyoruz... İnşallah önümüzdeki yıl ekip olarak (4-5 kişiyiz) yol bisikletine geçeceğiz :)

<iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)'></iframe>

• Beğen
Tepkiler: yuzenis ve polo34
@Yoldaki SoloTürk (link) en ucuz bu arkadaştaydı, ben 250 tl'den aldım 350 tl yapmış, piyasada araştırın 2-3 katı...

aynı kişide tomtom kadans sensörü de var, 100 tl, bulunmaz bir rakam, (link)

yine tomtom bisiklet montaj kiti var, 50 tl, (link)

tomtom göğüs bandı kalmamış, o da 100 tl idi, bulunmaz bir rakamdı...

şimdi sorun şu:) tomtom runner 2 cardio bilekten nabız iyi ölçüm yapmıyor diyenler nette var, göğüs bandı takarak o sorun aşılabiliyor, tomtom spark 3 cardio bir üst modeli, onda ölçüm hassasiyet sorun kalmadı deniyor, o n11'de 850 tl falandı. extra göğüs bantları bluetooth ya da ant+ oluyor, ant+ ile tomtom uyumlu değil diye biliyorum, ayrıca her telefon ant+ uyumlu değil, hangi bluetooth göğüs bandı tomtomla uyumlu araştırmak lazım, tüm olayı nabza bağlayacaksanız onu düzgün ölçmeniz lazım.

Çoğu nabız ölçen ucuz alet yanlış ölçüyor, nette yüzlerce yorum var, güvenilir marka al, polar da iyi mesela, VO2 ve gps mutlaka özellik olarak olsun, ben az kalsın spark 3 cardio alıyordum ...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@polo34
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.

Saatin fiyatı beni şaşırttı neden bu kadar ucuz piyasaya göre kaçırmadan almam gerek ama acele edip yanlış da yapmak istemiyorum. Şimdi sistem tomtom mu olucak yoksa başka da olabilir mi strava ya uyumlu sistem olsa saate gerek kalmadan direk telefondan yapabilir miyiz bu işi

@Yoldaki SoloTürk aldığım saatin kutusu açılmamıştı, aksesuarlarda öyle, sorunsuz çalışıyorlar, bazılarının paraya ihtiyacı olmuyor galiba:)

tomtom'da strava uyumlu, sorunsuz çalışıyor, direk telefondan da olur ama telefonla uyumlu olan bir göğüs bandı lazım, wahoo uygulaması ücretsiz ve fena değil, burada sorun alacağın band telefonla uyumlu olur mu :) deneyerek almak lazım ama mutlaka önceden olayı iyi kurgulamak lazım, programdan emin olman lazım, ihtiyacını görmeli, yoksa elinde bir sürü işe yaramaz birbiriyle uyumsuz cihazlar birikebilir, ben kafam rahat olsun diye hepsini tek marka tomtom aldım, ucuz diye akıllı saat alıp bu spor olayına uyduramayan, aklındakileri gerçekleştiremeyen bir sürü insan var ...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@polo34

Güzel fikir ben de tomtom alıp başlayım o zaman

618411f6549ecbdb7a37ddae6e9b5fab.jpg

Kendisini hiç tanımadım ama bu saygıyı hakediyor bence.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar geçen hafta burdan tomtom ekipmanı ile antrenman konusunda @polo34 arkadaşımızla bi sohbetimiz olmuştu. Önerdiği sistem çok güzeldi keşke yapabilseydim.

Ben (link) linkteki cihazı aldım gerçekten gps ve nabız sensörü hoşuma gitti sporcu saati olarak daha ne olsun bence gayet kullanışlı. Spor aktivitelerimi stravaya senkronize edebiliyorum.
istatistiklerini paylaşayım. Fikir verebilir.
Screenshot_20180907-201021.jpg Screenshot_20180907-200946.jpg Screenshot_20180907-201100.jpg

Cihaz android veya ios telefonlarla bağlı da çalışabiliyor verileri telefon ekranından kontrol edebilirsiniz. Stravaya senkronize ettiğimiz ekran burasıScreenshot_20180907-204242.jpg
Kadans sensörüm yok ama çok teferruata girmek istemiyorum son bir ayda 4,5 kilo verdim zaten fazla kasmadan olayı hallediyorum sanki beslenmeye özen gösterince kilo işi kolay oluyormuş. :)

Yalnız saati alacak arkadaşlar için bi uyarı yapayım ekran çok şık değil mat bi görüntüsü var akıllı saatten ziyade sporcu saati niyeti ile alınabilir. Ekran konusunda rakipleri samsung ve huawei nin çok gerisinde kalıyor maalesef. Yalnız cihazın ekranını hiç bir zaman ne çok aydınlıkta ya da karanlıkta göremiyorum diyemezsiniz değişik bi sistemi var güneş ışığında görülebilitliğiartıyor karanlıkta alt aydınlatma çalışıyor.

Geri