Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
sabah turunda bir gruba katıldım...
tabi diğerleri antrenmanlı olduğu için dönüşte performansı biraz daha arttırdılar...
son 8-10 km'de gruba yetişemedim ve koptum...
yalnız stravaya baktığımda, diğerleri hızlanıp uçup gittikleri halde, benim ortalama hız 30km, benden hızlı gidenlerin ortalama hız 26-27 civarında...

benim gittiğim yolu düz değil de sürekli bi zigzaglı gösteriyor...
sanırım GPS'i daha düzgün çalışan bir telefona geçme vakti gelmiş...

(link)

IMG_20181001_213345.jpg İki haftadır düzgün sürüşler yapamıyorum sol diz kapağımı halı sahada fena incittim galiba zorlamak istemiyorum ama işe gidip gelebiliyorum güzergahımdaki tek segment te kendimi bi zorlayın dedim KOM verdi iyi mi :)

İlk defa 50 km ve üzeri bir sürüş yaptım. Yanımda çok fazla bisiklet kullanmayan bir arkadaşım vardı. Tempoyu biraz ona göre ayarladık ama olsun. Benim için çok motive edici oldu.
(link)'></iframe>

@bitinya_s
Hocam siz de benim gibi yenisiniz galiba
Keşke 20 li yaşlarda başlasaydım bisiklete çok güzel olurdu şimdi başka bi ben olurdum diyorum kendi kendime.

İyi iş çıkarmışsınız. Tebrikler hocam nice yıllar sağlıkla devam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
(link)

• Beğen
Tepkiler: Noldor
@Yoldaki SoloTürk

Evet ben de yeniyim. 1 buçuk yıl önce başladım. Yol bisikletine geçeli 3 ay oldu henüz. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İyi sürüşler size de

@bitinya_s

2013 te şehir bisikleti aldım işe gelip gidiyordum ama yol başkaymış aynı başlamışız yola 25 temmuz da aldım ben de

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
(link)

(link)

Paylasimlari nasil yapiyoruz ? Ben direkt strava dan paylas dedim ve linki kopyalayip yukari yapistirdim, boyle mi oluyor ?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@DayKnight
(link)
Böyle bir paylaşım yapmak isteniyorsa

Önce Chrome ya da hangi tarayıcı kullanıyorsan oradan stravaya bağlanmalısın 'login' yani
Sonra aktiviteleri gelipIMG_20181008_122328.jpg

Share/Enbed on blog seçmelisin sonra
Screenshot_20181008-121952.jpg
Kopyala buraya yapıştır ama dikkat et benim taradığım yerler sadece kopyalaman gereken
src= den sonraki iki tırnak arası ' '

Toplanma noktasına gittim kalabalık bi grup vardı çoğu genç mtb ci bi kaç down hill, ben hemen argos ekibinden kimsenin olup olmadığını sordum bi abi vardı onunla bekleledik ekip geldi ben direk erciyese tırmanıcaz sanıyodum otobüs geldi Bisikletleri yükledik otobüse binince kaydı kapattım
IMG_20181014_101519.jpg
Erciyese ulaşınca kaydı tekrar açtım önce develi ilçesine hızlı bi iniş yaptık yeme içme muhabbeti
IMG_20181014_120441.jpg
(link) tırmanış başladı arkasından aman Allahım nefis mücadelesi gibi bişey o neredeyse 50 kmh ortalama ile bi çırpıda indiğimiz yokuş sabrımı sınıyor çık çık bitiyordu. Allahtan Ali abi vardı yanımda muhabbet ede ede çıktık. IMG_20181014_140822.jpg
IMG_20181014_141955.jpg
Her zaman Erciyesin kuzeyinden bakan ben ilk kez güneyine geçtiğimde tepesinde kar olmadığına şaşırdım.
Çıktık ekipten önce çıkan arkadaşlar tatlı ısmarladı sağolsun lar enerji yerine geldi

(link)

Sonra Mehmet abiyle direk indik ama ben bekleriz diye kaydı kapatmıştım tekrar açtım

(link)

Güzel bi gün geçirdim tırmanış konusunda çok iyi bi tecrübe oldu bana

Geri