Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

@umutcelik

@umutcelik bende Cumartesi aynı duygularla çıktım uzun bir aradan sonra. Bugün de aynı harika hava vardı ama yerler buzluydu birçok yerde. Dünkü yorgunluk ve bugün küçük bir programım olduğu için çıkmadım.

Dünkü performansım

(link)

Scudo
186701
(link)
(30 Ekim deki kazadan sonra)
Bugün ilk sürüşümü yaptım. Gayet temkinli çıktım. Kaskla birlikte dirseklik ve dizliklerimi de taktım.

Sürüş sırasında hızım düşük olmasına rağmen nabzım çok yüksekti. Tabi uzun süredir spor yapamamam ve kilo almam bunda etkili olmuştur.

igs618 bisiklet bilgisayarımı ilk kez test ettim, amazfit stratos ile karşılaştırdım. Bunları igs618 konusunda yazacağım.

Kaza sırasında selem eğilmişti yerine bisikletimin stok selesini taktım değiştirme kararımın ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha deneyimledim.

Günün sonunda "Tekrar bisiklete binebildiğim için şükürler olsun." diyorum.
186712

Arkadaşlar normalde zaman da yazıyordu bu ana ekranda ama son aktivitemde yazmiyor.icine girince ayrintilarda yaziyor neden acaba?

188209

Sanırım achievements oldugunda yazmiyor.

Yahu bu Strava ne yapmak nereye varmak istemektedir :) Takip edip durduğum kişiler bir anda takibimden çıkıveriyor, hemde yüzlercesi birden. Bir bakıyorum unfollow olmuş adam tekrar ekliyorum listeye. Her gün fark edebildiğim onlarca kişiyi tekrardan takip ediyorum. Ama her gün her gün de olmaz ki. Fark edemediğim bir çok insan var. Niye böyle oluyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Abdülkadir Ergin
Hic basima gelmedi ama Strava'ya mail atsanız daha saglikli cevap alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Abdülkadir Ergin
Genelde ben daha önce bir şekilde takipleştiğim sonrasında silmek istediğim kişiler için uygularım. X kişiyi engellediğinizde listeden siliniyor.Bir kaç dk sonra engeli kaldırdığınız zaman ise daha önce eklememiş gibi tekrar takip et seçeneği çıkıyor iki taraf içinde durum bu .Belki sizde aynı durum olabilir.

189009Arkadaşlar Strava uygulamasında veriler gözükmüyor hata veriyor. Sizde de öylemi yoksa bende mi problem var.

Lugano'lar beni bisikletten soğutmadan kendilerinden ayrılsam iyi olacak

189164

189163

Dosyalar

• Screenshot_20190218_220655_com.strava.jpg
    Screenshot_20190218_220655_com.strava.jpg
    173,3 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri