@Ozan_ozaN Eylül 2018'deki bir mesajımı alıntı yapmışsınız. Sorunuzun cevabı amazfit stratos stravaya otomatik senkronize oluyor olacaktır. Ama telefonun Bluetoothu kapalı ise açıp senkronizasyonu kendiniz yapmanız gerekebilir.
Şu an igpsport igs618 kullanıyorum bisikletçi için saat değil gps bilgisayarı daha keyifli oluyor sensörler ile bütün veriler gözünüzün önünde
Arkadaşlar Strava hakkında bir sorum olacak.
İnternetim ve konum açık olmasına rağmen sürüş yaptığımda toplam gittiğim yolu göstermiyor.
Toplam yer değiştirmeyi gösteriyor.
Başlangıç noktasından varış noktasını gösteriyor. Bunun çözümü nedir?
benimde bir sorum olcak internet olmadan strava kayıt yapmaya devam ediyor mu? geçen başıma geldi vodafone da bir şebeke sorunu vardı internetim yoktu onuda şöyle anladım whatsup bile kullanamıyordum neyse sürüşüm bitti bi baktım strava total sürüşün hepsini kaydetmiş?? nasıl oldu anlayamadım ama garip geldi
arkadaşlar uygulama 3 nisanda güncellendi ben 8 nisana kadar normal şekilde kullandım ondan sonra turları kaydetmemeye başladı.Kaydetmiyor derken herşey düzgün finish e basıyorum fotoğrafları falan koyuyorum save dediğim zaman yeşil upload successful yazısı geliyor ama tur tamamen siliniyor herşey gidiyor ve hiç olmamış gibi oluyor başta turu kaydetmeyip resimleri almıştı sonra o resimlerde gitmişti ertesi gün turun tam yarısını kayda geçmişti sonra dediğim gibi hiç kaydetmemeye başladı.Telefonun gps inde sorun yok turu gayet iyi çiziyor bu aralar bu yüzden manual giriyorum turu
modemi resetledim
mobil veriyle denedim
telefona hard format attım
stravanın önceki sürümünü yükledim denedim
endomondo denedim onda sorun yok
telefon 2014 model android 5.0 Asus zenfone 5 ama zaten güncelleme ile uyum sorunu olsa güncellemeden hemen sonra yapar veya eski sürüme döndüğümde sorun çözülürdü.
sizce sorun nerde olabilir denemedik yöntem kalmadı gibi
Merhaba arkadaşlar bu post biraz strava haftalığı gibi olacak ?
23 Nisan akşamüstü
(link)
Sonraki gün iş çıkışı yolu uzattık
(link)
Perşembe tam gün çalıştığım için çıkamadım
Cuma günü 100km sürüş yapmak için çıktım öğleden önce 40 km yokuşlu bir rota seçtim kendime öğleden sonra da arkadaşlar katıldı sağolsular @Smh ve Sinan
Islandık ama eğlenceliydi Sinan'ın kamerasından ekteki video var şimdilik bu sürüşle de ilgili bir video hazırlıyorum.
Geçenlerde bir postta görmüştüm ama bulamadım. Strava 20km üstünde üç boyutlu haritayı veriyordu. Bir uygulama ile entegre olduğunda bileniniz var mıdır acaba uygulama hangisiydi?