Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Kalori ve kwatt hesabi pro surumdemi acaba..bende sadece yuksekli hiz mesafe falan var..birde pro surum ucreti nekadar.

Strava Günlüğünü başlatmak lazım artık. Özledim yaa.

Strava ile ilgili bir sorum olacaktı bu uygulamayı internet olmadan kullanabiliyor muyuz?

Dün sabah güneşin doğuşunu sasali yolu üzerindeki atık su aritmada izledim :)

3b8622464e18a6f1fc138816a80e64d3.jpg

8d2a5a7e8e00e51387d4da46e616c874.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Burak A.

Bu bisiklet yolu nerede tam olarak? Ve ne kadar sürüyor böyle?

@srhtwalk
Burasi izmir Mavişehir ile sasali arası. Karşıyaka da tramvay inşaatı yüzünden şehir içindeki kısımda sorun var ama, şehrin dışına doğru uzanan yol bostanlidan itibaren sasaliya kadar tahminim 20 km. Uzun bir bölümü de şehir ve trafikten kopuk durumda yukaridaki fotoğrafta görüldüğü üzere. Sasali sonrası kuş cennetine kadar olan kısım da araç yolu olmasına rağmen trafik yoğunluğu olmadığı için oldukça iyi. Kuş cenneti Karşıyaka dan git dön 55 60 km arası sürüyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: smhkvs
@Burak A.

Güzel bir yol gibi duruyor :) iyi sürüşler.

bugünkü ankara gölbaşı bisiklet topluluğu ile yaptıgımız sürüş. sabah başlarken çok soğuktu. elimiz ayağımız dondu. devamında Allah'tan hava ısındı.
(link)

Ufak bir tur ile 2017 Strava günlüğünü açtım :) Mutluluk verdi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Gidiş yaklaşık 100km bisiklet üstünden inmeden tek başıma, dönüş Kobit(Kocatepe Bisiklet Topluluğu) ile dur kalk dur kalk :)

Screenshot_2017-03-06-08-24-07.png

Afyona yeni taşınan bir bisiklet dostumuzla tanışma turumuz. İlk tur biraz sert oldu sanırım. Normal tempolu oldu birazcık :)
Screenshot_2017-03-13-08-50-55.png

Geri