Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)

• Beğen
Tepkiler: CY3535 ve S.Çal
Scudo
@BOĞAÇ OKTAY YAPICI

Maşallah kalp de sorun mu var yoksa bisikletiniz 105 jant mı :D
Altınızdaki makineyi ve sizin sporcu kimliğinizi merak ettim.
Bildiğin rekor kırmışınız kıskandım valla :D
Sizin gibi bir strava günlüğü yapmam için bisikletten hiç inmemem gerek sanıyorum :D

Söylevlerimi ciddiye almayın ne olur takılmak istedim. Çok güzel değerler gördüm ve kıskandım kısmı harici laf salatası. Maşallah diyorum sadece

Bu akşam bir antrenman yaptım. Sports tracker ile kaydettim. Eve gelince gpx dosyasını stravaya gönderdim. Zaman olarak arada 16 dakika var. Nabız verisine kadar aktarmış. ama bir çok şeyi yanlış aktarmış. Ve en önemlisi segment zamanı yanlış.

Bu zamana kadar strava nın belli bir saygınlığı vardı. Bu akşamdan itibaren strava benim için oyuncaktır.

(link)

(link)

Arkadaşlar, Strava'da etkinlik başlangıç zamanını nasıl gizleyebilirim?

Strava ile reliveye giriş yapıyorum ama 2 gün oldu video göndermediler. 23 km ilk yol yaptım. Acaba az mi geldi. Yoksa Strava dan başka ayar mi yapacaktım

paylaşım seçeneklerinde private seçmeyin. + commute seçili olmasın. eski turları gpx olarak atınca bile relive videosu geliyor normalde.

@geceyry

Bana 10km den aşağı olanlar bile geliyor. Strava kaydı ile birkez relive giriş yapmak yeterli. Bana sürekli geliyor.

Dosya_000jnjnjko.jpeg Dosya_001scfsxas.jpeg

Strava'nın bu kısımlarının ne işe yaradığını tam anlamıyla anlatacak arkadaşlar var mı? Yardımcı olunursa çok memnun olurum.

Özellikle 1. Fotoğrafta COMMUTE ne anlama geliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Strava ile ilgili bir sorunum var. Apple Watch ve İphone 5 kullanıyorum. Strava'ya güncelleme gelmeden önce saat ile senkronize çalışıyordu. Şimdi telefondan programı açınca saatte de çalışması gerekirken çalışmıyor böylelikle nabız verilerini kaydetmiyor. Eğer saat üzerinden başlatırsam uzun turlarda saatin şarjı bitiyor. Programları hem telefondan hemde saatten defalarca silip tekrar yükledim ama sorun çözülmedi.

Akşam iş çıkışı az biraz yoklayalim dedik :)
Screenshot_2017-04-04-21-21-05.png

• Beğen
Tepkiler: CY3535
Geri