Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
bir süredir memlekete gittiğimde bu yolda sürmeyi düşünüyordum...
bayram sebebiyle yolu boş bulunca bi denedim...

güzel ve güvenli bir sürüş oldu...

(link)

Yol bisikletine 4 gün önce başlamış biri olarak 2.strava denemem. İki defa çantanın ipi çözüldü onun için bir kez de bakkala girdiğimde durdurmayı unuttum. Zamanla ona da alışırım. Aslında turun adını şorta veda tayta merhaba koyacaktım. Yolda baktım forma (tayt) ile binenler var gaza gelip bende çıkardım üzerine giydiğim şortu bakan her türlü bakıp ayıplıyor zaten.

yola gelme şerefine.JPG

(link)

durunca duraklatmanıza gerek yok. otomatik duraklıyor zaten. iki farklı zaman var dikkat ettiyseniz; birisi moving time, diğeri elapsed time

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN ve MakRo
Haftasonu gran fondo yaptiktan sonra bacaklarim ancak toparlandi. Bu aksam citir bir tura ciktim is cikisi. 20 derece civari ruzgarli ama guzel bir hava vardi. Surusten 2 video cikartim, bir tanesi hava guzel her yer yesermis diye hemen hemen sadece sehir disi bisiklet yollarindan olusuyor

Donuste de Westerpark'tan gectim. Amstedam'in batisinda genelde yerel insanlarin vakit gecirdigi uzunlamasina park. Kesintisiz gecisi kaydettim, hiz gostergesini de koydum bu sefer.

Surus: (link)

4 ay bisiklet ile 20 km anca yaptım. Yol bisikletini aldıktan sonra gün içinde gittiğim 2. kez uzun yola çıkmam oluyor. Rampa çıkarken kafa rüzgarı inerken yan rüzgar hiç eksilmedi. (link)

203425

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Bizim buralara yaz geldi hava 22 dereceydi ( burda yaz bu kadar, yapacak bisey yok ) ben de verdim kendimi yollara.
Evin yakininda tam bir cember donerek ada olusturan (link) kanali var. Bisikletciler icin cok populer bir rota, asagi yukari 60 km kadar. Tamamen dumduz, buyuk kismi bisiklet yolu, arada kucuk kasabalardan geciyor.
Hava guzel diye yol yine kalabalikti, bati ruzgarina karsi cebellesirken bir anda scooter'in arka tarafina takilmis iki bisikletci belirdi, ben de onlarin arkasina takildim iyi bir tempo ile devam ettik. Daha sonra baska scooter ya da bir iki kisilik gruplara da salca oldum ama benim disime gore buyuk bir grup denk gelmedi, oldugu kadar.
Kanalin tamamini video'ya cekmeye niyetliydim ama sanirim sicak yuzunden gopro yolun yarisinda kayit yapmayi birakti, ben de eldeki kisitli malzemeyi cok kesmeden birlestirip attim youtube'a

Strava: (link)

Bir gece kamplı Manisa - Foça ve dönüşüne ait sürüşüm. Dönüşte neredeyse sürüşte 1 saat kaybım var. Bu da önceki akşamı kamp için kaldığım yerde çok ciddi rüzgar olması ve zeminin kötü olmasına bağlı çok fazla uyuyamadım. Onun için gün içi sürüşümü etkiledi. Her ne kadar Manisa'ya dönüşte tam sıcağın hasına gelip doğrudan güneşin altında olan diz ve şort arası bölge, kollarda biraz yanma oldu pembe pembe dolaşıyorum. Onların acısı dışında her hangi bir yanma yada şikayetim olmadı. Strava'dan bakın yol bisikleti kullanan birisine göre 80 km falan çok bir şey değil gibi. Ama bana göre başlarda çok geliyordu şimdi bir 70 daha gidilse giderim. Açıkçası kadro boyunun uygunluğu ve önceki bisikletime göre akıcılığı beni burada etkileyen en büyük faktör oldu.
(link)
(link)

204471

Son 3 gundur hava 35 dereceye kadar cikmisti ( kuresel isinma yok diyen duz dunyacidir ) suruse cikamamistik. Bugun hava biraz serinleyip 30 altina inince strava'dan Temmuz gran fondolarini almak icin yola ciktik 4 kisi. Hava guzel oldugu icin rotayi sahile dogru cevirdik. Arkadaslar plaja inince gran fondo falan fani isler bunlar diyerek bir yere oturdu ve devam etmediler. Ben de tek basima tamamlayayim dedim. Sicak yuzunden cift matarayi yolda tekrar doldurdum. 3 litreye yakin su icmisim asagi yukari. Zor oldu ama guzel oldu, arkadaslari biraktiktan sonra orman ici yollardan guzel videolar cektim. Epey kayit yaptigim icin uzun bir video cikti bu sefer.

Strava: (link)

• Beğen
Tepkiler: makaram ve Noldor
Arkadaslar acil yardımınız lazım. Strava kendi kendine virüs şeklinde +18 post paylaşıyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Basına böyle bir sıkıntı gelen var mı beyler. Dünden beri 4 tane post atmış. birde sürekli birileri takip ediyor

@ProfessionaL stravanın otomatik paylaştığı bir şey yok. Üye alımı açık olan tüm kulüplere üye olup diğer üyelerin isimlerini elde ediyorlar. Sonra reklam postları yağıyor. E-pazarlama gibi bir şey. Üye olduğunuz kulüplere dikkat edin.

@Özcan sürekli birileri takip ediyor ya da ben ediyorum bilmiyorum. Paylaşılan şeyler +18 site linkleri. Acaba bunu da mı yaparlar?

@ProfessionaL zaten ya kumar, ya +18 içerikli oluyor paylaşımlar. Yönetici olduğum bir kulüpte sık yaşamaya başlayınca üye alımını onaya bağladık, reklamcı Ruslardan kurtulduk.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@undefined sırf bu yüzden virüs girdi diyip komple telefona reset attım gitti her şey. Sagolun bilgi icin hemen siliyorum klüpleri

Geri