Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Decathlon dan aldığım nabız bandını(ant+ ve bluetooth özellikli) stravaya bağlayamadım. Decathlon un kendi uygulamasına bağlayabiliyorum fakat stravaya bağkayamadım. Sorunumun nedenini bilen varmı?

Scudo
Decathlon dan aldığım nabız bandını(ant+ ve bluetooth özellikli) stravaya bağlayamadım. Decathlon un kendi uygulamasına bağlayabiliyorum fakat stravaya bağkayamadım. Sorunumun nedenini bilen varmı?
strava nabız ve kadansı uygulama üzerinden desteklemiyor.
sadece yol bilgisayarınız varsa, oranın tuttuğu kayıtları aktarabiliyorsunuz.

Wahoo kullanın, orada eşleyebilirsiniz. Wahoodan yaptığınız antrenman da otomatik stravaya yüklenir.
@Mtn.

• Beğen
Tepkiler: Mtn.
Arkadaşlar ben strava kullanmayı beceremedim. Huawei telefonumun uygulaması var. Sürüş yaparken durunca uygulamadan da durduruyorum ancak Bi süre sonra sıfırlıyor. Harita filan komple gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Ya da ücret ödemeyeceğim Bi uygulama önerebilir misiniz?

1592607622556.png
İşten 7'de çıkıp, kendine sosisli pesto soslu makarna hazırlayıp, bir buçuk tabak yiyip 2 saat sonra da tura çıkmak pek iyi bir fikir değilmiş :koptum: Karaciğerim şişmesine ve her km'de biraz biraz batmasına rağmen güzel bir akşam turu oldu.

Hafif rüzgar serinletti. En sert yokuşta bile 60 kadansın altına düşmediğimi farkedip mutlu oldum, düzde ve inişte pek pedal çevirmedim, elimden geldiğince yokuşlara saldırmaya çalıştım.

Yol bisikletiyle yokuş çıkmanın mantığını yeni yeni kavrıyor gibiyim. 4. yol bisikletinde bunu kavramam baya komik oldu tabi 😄. Uygun viteste fıtı fıtı pedal çevirmeyle yol bisikleti sürülmezmiş. Yokuşu hangi viteste çıkacağına karar verip yokuşa saldırmakmış olay. Tükendiğin an dur, hazır olduğun an saldır. Kasların ağrımaya, kalbin zorlanmaya başlasın. Gidebileceğin yere kadar çevir. Durma hemen. Pes etme. En küçük vitese alıp yavaş yavaş pedal çevirerek yokuş çıkmak salaklıkmış onu anladım. Gücünün yettiğince zorlamak ve hızlı tırmanmaya inat etmek gerekiyormuş. Daha önce 2-3 sefer durarak çıktığım yokuşları hiç durmadan, görece hızlı tırmandım 2 akşamdır.

Ben yaptım siz yapmayın. Turdan bi kaç saat önce sağlıksız şeyler yemeyin 🙃.

Son 7, 8 km'yi "dön be baba dönelim" diyerek bitirdim. 100 km'yi tamamlamak için.😅
Screenshot_20200620-210355_Strava.jpg
Check out my activity on Strava: (link)

Geri