Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

@s0n3r hocam sizdeki gösterilen kalori miktarı doğrumu ? bende çok düşük gösteriyor kanımca. 15 km yol gidiyorum ortalama 19 km/h de yaktığım kalori 213 diyor

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@s0n3r hocam sizdeki gösterilen kalori miktarı doğrumu ? bende çok düşük gösteriyor kanımca. 15 km yol gidiyorum ortalama 19 km/h de yaktığım kalori 213 diyor
Tolga Strava da mı diyor abim onu? Kilomu boyunu yaşını falan doğru girdin mi?

@Mad Buddha evet stravada. bilgilerimi de doğru girdim

@Cryptolga hocam mi fit aciyorum ayni zamanda, akilli bileklikle, o ayni surus icin 1600 kkcal gosterdi. Ama oda yokuslari hesaba katmiyor gibi anlamadim hocam tam hangisi dogru. :) ama mi fit daha dogrudur, nabiz boy kilo dikkate aliyor. Birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum, strava calori diyor kilo kalori demiyor. O calori bilgisi baska bir kalori bilgisi mi acaba bilmiyorum.

@Cemal Ç. Kilometre ayarında şuan hesabım ancak kcal/cal seçeneiğini göremedim.

@s0n3r aklım durdu açıkcası :D herkezde yanlışsa sorun yok ama sadece bende bu sorun var ise çözümünü bulmam gerek

Hafta sonu bisiklete binmek için biraz vakit zorlamam lazım sabah çocuklar uyanmadan çıkıp bi 40-50 km lik sürüşler benim için çok güzel olacaktır. Çok boş geçiriyorum bisiklet açısından.Screenshot_20201106_141541_com.strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Screenshot_20201108-134045_Strava.jpg
Fren yaparken azıcık acıyor ama idare ettik şimdilik.😁 Uyuyor bizimki.😅

Ankara içinde genelde düz olan rota paylaşabilecek arkadaşlar var mı :)

Hocam ben İstanbul yolu üzerinden Göksü- Çiftlik kavşağı arasında gidip dönüyordum toplam 35km civarıydı yanılmıyorsam.

Dun piril piril gunesli, ruzgarsiz 10 derece civari tam bisikletlik hava vardi. Kasim ayinda bu firsati kacirmak mumkun degildi, kahvaltidan sonra yola ciktik.
Uzun zaman aradan sonra ilk defa gunes gordugumuz icin bisikleti olan herkes cikmis, yollar kalabalikti. Kendimizi yormadan 2 kez kahve molasi verip, guzel havanin keyfini cikara cikara sakin bir surus yaptik.

Strava: (link)

Dun piril piril gunesli, ruzgarsiz 10 derece civari tam bisikletlik hava vardi. Kasim ayinda bu firsati kacirmak mumkun degildi, kahvaltidan sonra yola ciktik.
Uzun zaman aradan sonra ilk defa gunes gordugumuz icin bisikleti olan herkes cikmis, yollar kalabalikti. Kendimizi yormadan 2 kez kahve molasi verip, guzel havanin keyfini cikara cikara sakin bir surus yaptik.

Strava: (link)

Hollanda'da artık kimsenin "The Elfstedentocht" ile ilgili bir umudu kalmamış. Bunun bisiklet versiyonunu yaparlar mı acaba??

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Geri