Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
@specific Antalya yol bisikletçileri için cennet bir il onu baştan kabul edelim. Çok da yaygın. Ama şunu da belirtmek gerekir ki, Antalya'daki KOM'ların %80'i (büyük HC tırmanışlar hariç) ağır vasıta arkasıdır. Bunu Antalya'da ikamet eden tüm yol bisikletçileri bilir :) Çoğu düz yol segmentinde KOM'lar 62-77 km/h ortalamaları arasında gider. Tour of Antalya gibi uci klasmanı yarışlar da düzenlendiği için Antalya'da yine çoğu KOM sporcular tarafından ele geçirilmiştir :) Önemli olan segmentlerde kaç watt ortalama tutturduğum ve önceki sürüşlerim ile kıyaslamalarım. (züğürt tesellisi)

Geçen haftaki rotayı zevkle tekrar ettim. Dönüşte sol kal ömrünü doldurdu. Yokuşu tedirgin çıkmak zorunda kaldim. Kendi kendine atıp duruyordu.

IMG_20201128_161929.jpg

Check out Çağatay Akbilgi on Strava
(link)

Hafta ici bir kac saat gunes gorduk, hava tahmini de cumartesi icin gunesli gosteriyormus hep beraber gaza geldik surus icin ama kazin ayagi pek oyle degildi. Soguk, sisli zaman zaman ruzgarli havaya denk geldik. "4 kisiyiz, basiyoruz di mi beyler!!" diye basladigimiz surus sakin sakin goy goy yapilan gezi haline geldi yine.
Sehir disi yollar, yer yer korularin icinden gecen bir video oldu. Iyi muzik de buldum bu sefer.

Strava: (link)

@specific Antalya yol bisikletçileri için cennet bir il onu baştan kabul edelim. Çok da yaygın. Ama şunu da belirtmek gerekir ki, Antalya'daki KOM'ların %80'i (büyük HC tırmanışlar hariç) ağır vasıta arkasıdır. Bunu Antalya'da ikamet eden tüm yol bisikletçileri bilir :) Çoğu düz yol segmentinde KOM'lar 62-77 km/h ortalamaları arasında gider. Tour of Antalya gibi uci klasmanı yarışlar da düzenlendiği için Antalya'da yine çoğu KOM sporcular tarafından ele geçirilmiştir :) Önemli olan segmentlerde kaç watt ortalama tutturduğum ve önceki sürüşlerim ile kıyaslamalarım. (züğürt tesellisi)
Abi biliyorum yeri değil ama KOM ne demektir beni bir aydınlatırsanız sevinirim. Bir de Antalya olarak grup tarzı bir şeyimiz var mı?

Abi biliyorum yeri değil ama KOM ne demektir beni bir aydınlatırsanız sevinirim. Bir de Antalya olarak grup tarzı bir şeyimiz var mı?
KOM:King of Mountain dağların kralı anlamına geliyor. Sanırım o bölgede geçen strava kullanıcılarının arasındaki en iyi derece anlamına geliyor

Geri