Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Bu Zwift yarışları bir garip. Aktif dinlenme yaparım diyerek E sınıfı yarışlara giriyorsun. Yarış başladıktan 2 dakika sonra millet öyle bir basmaya başlıyor ki B Class C Class gibi watt üretmek zorunda kalıyorsun.

Bu yarışta sadece E kategorisi vardı. TT yarışı yapayım dedim o saatte sadece bu vardı tek kategori 1-5 w/kg arası.

Ekran Alıntısı.PNG

Öncelikle tebrik ederim. Nazarim degmez umarim, Neyaptin hocam 40 dakikada 30 Km mesafe Masallah deyim tekrar.
Zwift üzerinde gayet normal bu hız değerleri zira ne frene basıyorsun , ne rüzgar direnci var. Buda aynı parkurda benim sonuçlar. Gerçek sürüşlerde benim göremeyeceğim hız ortalaması 🤣

Screenshot_20210426-110300_Strava.jpg

Hafta sonu 3 günlük tatili fırsat bilip, uzun süredir aklımda olan, Ankara Eryaman'dan çıkıp Antalya Side'ye olan yolculuğu gerçekleştirdim. Epey zorlayıcı oldu ama bence değerdi. 1. gün akşamı Konya merkezde otelde konakladım, 2. akşam 22:30 gibi Side'ye vardım.

Strava Linki: (link)

Capture.PNG

Son düzenleme:
Trainerda da povermetremi kullanıyorum, ortalamalar abartı değil. Dışarıdaki performans sürüşlerim ki watt değerleri daha az. O zamanlar ftp değerim 4.2lerdeydi şimdi 4.8lerde. Trainerim pedal kesmediğin için watt ortalaması düşmüyor. Screenshot_20210426_170721_com.strava.jpgScreenshot_20210426_170656_com.strava.jpgScreenshot_20210426_170441_com.strava.jpgScreenshot_20210426_170356_com.strava.jpgScreenshot_20210426_170342_com.strava.jpg

Trainerda da povermetremi kullanıyorum, ortalamalar abartı değil. Dışarıdaki performans sürüşlerim ki watt değerleri daha az. O zamanlar ftp değerim 4.2lerdeydi şimdi 4.8lerde. Trainerim pedal kesmediğin için watt ortalaması düşmüyor. 262222 dosyayı görüntüle262223 dosyayı görüntüle262224 dosyayı görüntüle262225 dosyayı görüntüle262226 dosyayı görüntüle
Seni bilen biliyor Ziya senin içerdede dışardada ortalamalar yüksek :) Benim demek istediğim zwiftte ortalamalar normal sürüşlere göre yüksek çıkması nedeninide yazdım yukarıda.. Yüksek çıkıyor demek kolay oluyor anlamına gelmesin zira zwift üzerinde fren vs yapmıyorsun ama süreklide pedal çevirmek zorundasın misal grup sürüşünde 10 saniye pedal çevirmeyi bırak ya grup uçar gider yada yetişmek için çok yüksek efor sarfetmek zorunda kalıyor insan.

Zwift de birde düz rotalarda deryar etkisi yüksek tek başına 300 watlarda gittiğin hızı 200 watlarda gidiyorsun grupta. Onun için zwift yarışlarında kaçış yapmak için tırmanışlara saklamak gerek gücü.

Geri