Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Olmadı şimdi bu. Ben buradaki gençlerin çoğundan daha aktif ve uzun saatler sürüş yapıyorum. :) Tamam kimse ile yarış yapmıyoruz hem fikiriz. 45 yaşında yaşlı moduna girip bizim motivasyonumuzu da düşürme. :koptum: Daha gençsin Maşallah.:harika:

Ben de daha yeni sayilirim 5 veya 6 aydir arasira olmak uzere son birkac aydir kendimi kaptirmaya basladim fitnessi biraktim tamamen bidikleti yoneldim.Yas 41 bu aradaScreenshot_20210426-191708.png
Evde trainerda(akilsiz ) ayni eforda saatte 40 km hizla yaklasik 1 saat araliksiz pedal cevirebiliyorum bu aralar sokaga ciktigimda bu hiz ancak 30 oluyor tabiki ruzgar direnci falan etkili ama sanki cok dusuk gibi gelmisti.Simdi lastiklerin havasina bakayim dedim 60 cikti butun yolu inik lastikle pedallamisim 😀 acemilik basa bela arkadas

@Zeroplus Tranier sertlik ayarınızı iyi ayarlayın bence lastiğiniz boşa dönüyor büyük ihtimalle. Tranierde 1 saat 40 lı hızlar çevirmek çok kolay iş değil.

@trainspotting35
Acemiyim dedim de tekeri bosta dondurecek kadar da degilim canim 😀 2 tam tur dondurulmesi tavsiye ediliyor ben onunla da yetinmiyorum tatmin olana kadar sıkıyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mad Buddha
Bisikletimin km saatinden takip ediyorum hizi ve kadansi yaklasik 90 kadansla 39.2 ile 40 arasina sabitliyorum surusumu

@Engerek Yok engerek bey engerek yılanını biliyorum ama siz her geçen gün kolaylaşıyor yazınca bende Almanca mı kolaylaşıyor diye sordum.
Belgesellerle büyümüş nesiliz biz. 😂

@Engerek Yok engerek bey engerek yılanını biliyorum ama siz her geçen gün kolaylaşıyor yazınca bende Almanca mı kolaylaşıyor diye sordum.
Belgesellerle büyümüş nesiliz biz. 😂

Bisiklet isinde yeniyim. ilk baslarda cok zolarnmistim.
hatta bisikleti ilk aldigimda 12 km evden uzaklastim bir heves :)))))))
sonra dönüsü bisikletle beraber eve kadar yürümüstüm :)))))
simdi hic durmadan 40 Km yapabiliyorum.

Iyiki varsiniz cok saolun ( bütün forum üyelerine tesekkürler )

Geri