Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Telefonumun çalışmayan GPS'i nedendir bilinmez, birden çalışmaya başlayınca bende fırsattan istifade Strava'yı kurup bir sürüşümü ilk defa kaydetmiş oldum. 77w gücü görünce garipsedim çünkü hiç sensörüm yok, acaba nasıl watt ölçümü yapıyor strava ?
1717780317273.png1717780377724.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ireyal
Telefonumun çalışmayan GPS'i nedendir bilinmez, birden çalışmaya başlayınca bende fırsattan istifade Strava'yı kurup bir sürüşümü ilk defa kaydetmiş oldum. 77w gücü görünce garipsedim çünkü hiç sensörüm yok, acaba nasıl watt ölçümü yapıyor strava ?
317977 dosyayı görüntüle317979 dosyayı görüntüle
Power metren yoksa , stravaya girdiğin kilon, sürüşteki hızın ve eğim değişikliklerini baz alarak ölçüyor.

Dün maceralı geçen furç takımı değişimi sonrası bugün kısa test gezisi.

Screenshot_5.pngrPjFTvW1tRGRI7P1Hf40W-YRgix-6F47W7n4TJS34Hc-1152x2048.jpg

Screenshot_20240720_191744_Strava.jpg
Dipçe: Genelde anayol kullandığım ve bugün cumartesi olduğundan günü biraz kelle koltukta geçirdim. Yine de bir şey olmadı. Amiens'den Cambrai güzergahında, yani ikinci aşamada kızgın, çocuk denilebilecek bir Sirocco'luyla motorsiklet kadar geniş olsam kafa kafaya giriyordum ya neyse.😄
---
Aslında üçgen olsa 200'den biraz kısa oluyordu. O nedenle azıcık şekli bozduk... bozdum yani.😅

Son düzenleme:
İşyerinde mesai olduğu için Selçuklu ekspresi ile turu tamamlayamayıp yarı yoldan geri döndüm

(link)
Screenshot_20240721_160502_Strava.jpg

11630dd7-66e5-4bdd-9723-9f28f98441af.jpg
Turun sonunda güzel bi kokoreççide günü sonlandırdık.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve cemkurkcu
Yaz günü trainer yapmak zorunda kalmak...

ssw.JPG

• Beğen
Tepkiler: Kayabey ve MakRo
Strava günlüğüm bu aralar üyesi olduğum dağcılık kulübünün akşam yürüyüşlerinden ibaret olmuş durumda. 1er gün ara ile her akşam çıkıyoruz bu çıkanlardan 10 kişisi haftaya Ağrı Dağına çıkacak onun antrenmanını yapıyor.

Dün uzun süredir evden çıkmayan arkadaşım ile yola çıktık. Kendisi uzun süren dinlenme ve kapalı hayatın ardından o kadar yolu gelmiş olması bile iyiydi. Onun temposunu ve moralinin bozmamak adına bende ona ayak uydurup çoğu yerde 34-28 kombinasyonu ile pedal çevirdim. Onun için veriler rezalet olsa da sohbet dolu yolculuğumuz güzeldi.
(link)

Yürüyüş yaptığımız rotadan
(link)
(link)
biraz argo olacak arada bulunan bir rampanın bizdeki adı "eşek osurtan" oraya ilk kez gelenler zaten isimle dalga geçiyor olsa da rampanın sonun soluk soluğa kalıyorlar. Daha önce igpsport ile aldığım kayıtta %24 ile %32 arası bir tırmanış olduğu görünüyordu.

Geri