oguzhan91
Üye
- Tepki
- 43
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkes pro heralde
Garmin forerunner ve fenix" te hem havuz hem de açık su var. Apple watchta da olduğunu biliyorum. Başka olanlar da mutlaka vardır, web sayfalarından kontrol edebilirsiniz. Nabız için nabız bandı şart, ama onu da trisuit, wetsuit gibi bir kıyafet ile kullanmazsanız, sıyrılabiliyor göğüsten.Herkes pro heralde
Arkadaşlar bu aralar "yüzme"ye merak saldım. Bisiklet verilerimi coospo bc200 yardımıyla stravaya sorunsuz atabiliyorum. Aynı şekilde yüzme verilerini de atma şansım var mı? Triatlon değil de Dİatlon yapıyorum Biraz bisiklet sürüp denize gidiyorum ve kondüsyonum elverdiğince yüzüyorum ama gün sonunda eve dönünce sadece bisiklet verileri oluyor haliyle.
Kısacası Stravada yüzme verilerini alabilmek için nasıl bir alet almak gerekiyor? Yüzme destekleyen akıllı saatler olur mu olursa hangi modeller olur yardımcı olabilirseniz sevinirim.
GPS ve yüzme destekli akıllı saatler beni aşıyormuş . Akıllı bandlarla işi çözebilir miyiz diye düşünmüştüm de onlarda da GPS özelliği yokmuş. Smart band 9 alıp GPS olmadan sadece ne kadar yüzdüğümün kaydını tutacağım şimdilik. Teşekkür ederim.Garmin forerunner ve fenix" te hem havuz hem de açık su var. Apple watchta da olduğunu biliyorum. Başka olanlar da mutlaka vardır, web sayfalarından kontrol edebilirsiniz. Nabız için nabız bandı şart, ama onu da trisuit, wetsuit gibi bir kıyafet ile kullanmazsanız, sıyrılabiliyor göğüsten.
Xiaomi Band 5 kullanıyorum, hiç yüzme denemedim ama yürüyüş, koşu ve bisiklet antrenmanlarının kayıtlarını güzel bi şekilde tutabiliyor.GPS ve yüzme destekli akıllı saatler beni aşıyormuş . Akıllı bandlarla işi çözebilir miyiz diye düşünmüştüm de onlarda da GPS özelliği yokmuş. Smart band 9 alıp GPS olmadan sadece ne kadar yüzdüğümün kaydını tutacağım şimdilik. Teşekkür ederim.
Aranızda yaş ve kilo farkı vardır muhtemelen. Kilo arttıkça yakılan kalori de artar. Yaş arttıkça yakılan kalıri azalır.Merhaba, bu kalori hesabını neye göre yapıyor Strava biliyor musunuz? Şöyle bir sürüş yaptım mesela, sizinkine göre 2/3 oranında bi kalori yakmışım gibi hesaplıyor bende.
320677 dosyayı görüntüle
Bende de mi band 5 var. Yüzme olarak havuz seçeneği var sadece, açık su ayarı yok. Geçen denizdeyken 25mt kapalı havuzda yüzüyorum ayarını seçtim, stravaya attığı sonuç:Xiaomi Band 5 kullanıyorum, hiç yüzme denemedim ama yürüyüş, koşu ve bisiklet antrenmanlarının kayıtlarını güzel bi şekilde tutabiliyor.
Kilo, kazanılan irtifa ve mesafe üzerinden hesaplıyor. Verdiği veri ortalama olacağı için tam doğru rakamlar değildir. Yakılan kalori miktarının doğru sonuçlarda olmasını istiyorsanız power metre kullanmanız gereklidir.Merhaba, bu kalori hesabını neye göre yapıyor Strava biliyor musunuz? Şöyle bir sürüş yaptım mesela, sizinkine göre 2/3 oranında bi kalori yakmışım gibi hesaplıyor bende.
320677 dosyayı görüntüle