jokereight
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Serkan Tetik
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bu başlık altından yazabilirsin.para iadesi için mail atan arkadaşlar, nereye mail atttınız?
O challange'ı tamamladığında sana indirim kodu veriyor. Daha sonrasında adamların sitesinden alışveriş yaparken o kod ile indirim kullanıyorsun.arkadaşlar (link) strava'da böyle bişey var indirim veriyor. ne olduğunu bilen var mı?
Stravanın ücretli versiyonunda rota oluşturma var. Oradan rota oluşturup eğimleri görebilirsiniz. Ücretsiz olarak da komoot uygulamasını kullanarak rota oluşturup eğimleri görebilirsiniz.Arkadaşlar gideceğimiz rota veya yollardaki rampa ve eğimleri önceden harita vb. üzerinde görebileceğimiz bir uygulama yokmu km saatler de ki gibi ya da strava da böyle bir özellik varmı rampalardan geçince görüyoruz ama önceden bilgi nasıl alırız
(link)Arkadaşlar gideceğimiz rota veya yollardaki rampa ve eğimleri önceden harita vb. üzerinde görebileceğimiz bir uygulama yokmu km saatler de ki gibi ya da strava da böyle bir özellik varmı rampalardan geçince görüyoruz ama önceden bilgi nasıl alırız
Evet bende yeterli oluyor. Ben de igs618 den aktarıyorum Strava ya.(link) uygulamasını Strava'ya eklemek,hava durumu bilgilerinin gözükmesi için yeterli mi?
Bir de ben Wahho kullanıp,Strava'ya aktarıyorum,Klimat o zaman da işe yarar mı acaba?
Teşekkür ederim.Evet bende yeterli oluyor. Ben de igs618 den aktarıyorum Strava ya.
İstanbul trafiği, normaldir. Bir dahaki sefere daha iyi olur.Selamlar ,
Bugün 3 arkadaş sürüş yaptık hatta 38 in üstü olsun diye gayret ettik , Garmin de 38,4 ortalama ile sürüşü kapadım , strava ya baktığımda 37,7 e düşmüş gördüm, diğer arkadaşlarda 38 plus kaydetmiş . Daha önce de oluyordu ama çok önemsemiyordum , strava neden düşürerek kayıt ediyor yanlış bir ayarda mı kullanıyorum ?
276463 dosyayı görüntüle276464 dosyayı görüntüle
Strava bende de genelde 100-300 m fazla kayıt yapıyor. Belki böyle bi durumdan dolayı ortalama hız düşmüştür. Hatta bi keresinde mola verdiğim yerde 1-2 km küçücük alanda dolanmış durmuşSelamlar ,
Bugün 3 arkadaş sürüş yaptık hatta 38 in üstü olsun diye gayret ettik , Garmin de 38,4 ortalama ile sürüşü kapadım , strava ya baktığımda 37,7 e düşmüş gördüm, diğer arkadaşlarda 38 plus kaydetmiş . Daha önce de oluyordu ama çok önemsemiyordum , strava neden düşürerek kayıt ediyor yanlış bir ayarda mı kullanıyorum ?
İki kayıt arasında 1 dk fark var. Stravada aynı mesafeyi 1 dk daha geç sürmüş görünüyorsunuz bu nedenle ortalama daha düşük.. Sürüşünüze girip soldaki sürüş ayarlarından Correct Distance yapın muhtemelen düzelir, sonucu beğenmezseniz yine aynı yerden Revert Distance yapabilirsin.Selamlar ,
Correct distance yapınca 37.8 e çıktı, aradaki 1.5 dakika sanıırm ışıklarda durduğum anlardan kaynaklı . Auto pause olduğu zaman garmin connect algılıyor ama strava kabul etmiyor sanırım . Gerçi garip tarafı 2 arkadaşımda da garmin olmasına rağmen onlarda 38 üstü kaydetmiş onlarda auto pause algılamış stravaİki kayıt arasında 1 dk fark var. Stravada aynı mesafeyi 1 dk daha geç sürmüş görünüyorsunuz bu nedenle ortalama daha düşük.. Sürüşünüze girip soldaki sürüş ayarlarından Correct Distance yapın muhtemelen düzelir, sonucu beğenmezseniz yine aynı yerden Revert Distance yapabilirsin.
Tam ayarları hatırlamıyorum şuanda ama Auto pause'yi XX hızın altına inince/çıkınca aktif et diye özellik vardı sanırım. Belki bu sebeple dur/kalk yapmalarda kayıp yaşamış olabilirmisiniz?Correct distance yapınca 37.8 e çıktı, aradaki 1.5 dakika sanıırm ışıklarda durduğum anlardan kaynaklı . Auto pause olduğu zaman garmin connect algılıyor ama strava kabul etmiyor sanırım . Gerçi garip tarafı 2 arkadaşımda da garmin olmasına rağmen onlarda 38 üstü kaydetmiş onlarda auto pause algılamış strava
çok sağolun hocam akşam bi garmin de kurcalarım,Tam ayarları hatırlamıyorum şuanda ama Auto pause'yi XX hızın altına inince/çıkınca aktif et diye özellik vardı sanırım. Belki bu sebeple dur/kalk yapmalarda kayıp yaşamış olabilirmisiniz?
çok sağol Çetin hocam, ama anladığım kadarı ile strava auto pause yi kabul etmediği için bu da fark yaratmayacak ama deneyeceğim.
Bikeradar forumunda şunu gördüm.çok sağol Çetin hocam, ama anladığım kadarı ile strava auto pause yi kabul etmediği için bu da fark yaratmayacak ama deneyeceğim.
Garmin average speed is your average speed including stops so it will be lower (on Connect you can see your average moving speed as well. It is usually slightly different from Strava's due to what speed value is used as a cut off - it is higher than 0 to remove GPS drift errors.)
garmin daha düşük çıkar diyor strava ya göre bende tam tersi değil miBikeradar forumunda şunu gördüm.