Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@Emrggl
Vapur hareket etmeden manuel olarak duraklatma yapmalısınız. Otomatik duraklatma sizin hareket ettiğinizi düşünüp kaydı durdurmayacaktır. Bu şekilde vapurdan inince kayda devam edebilirsiniz.
@televole2
Otomatik duraklatma kapalı olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Emrggl
Scudo
@Musa_06-18 otomatik duraklatma açıktı eminim. İlk kez böyle ölçüm yaptı dediğim gibi. Ayarı neredeydi otomatik duraklatmanın acaba?

@Musa_06-18 Yazdığınız cevabı görmeden ben de bugünkü gezimde dediğinizin aynısını uyguladım ve sorumun cevabını da bulmuş oldum. Vapura, otobüse binerken kaydı "stop" butonu ile durduruyoruz ve sürüşe tekrar başlarken de tekrar açıyoruz. Olay budur! Böylece vapurda geçen yolculuk esnasında geçen süre toplam süreye dahil olmuyor ve vapurda gidilen yol menzile dahil edilmiyor.

Dosyalar

• Ekran Resmi 2017-04-26 22.12.49.png
    Ekran Resmi 2017-04-26 22.12.49.png
    39,5 KB · Okunma: 49
@vintage_cyclist
Runtastic Pro'da güzel aslında ama strava büyük ve herkes tarafından tercih edilen sosyal ağ olduğundan kimse vazgeçemiyor :)

Ben endomondoyu kullanıp verileri starava ya atıyorum. Otomatik durdurma özelliği endomondo da mükemmel çalışıyor.

selamlar birlikte sürdüğümüz arkadaşımızı da etiketleme yapabiliyormuyuz onun ekranında sürüş yapılmış olarak gözükür mü ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaslar iphone 5s telefonuma garmin hiz cadans sensorunu ant+ ile baglamak istiyorum. ant+ adaptorunu sanirim lightning usb donusturucu ile baglayacam. Bu sekilde garmin hiz cadans sensorunu stravaya tanitaniniz oldu mu. Veri kaybi kopma, sarj vs. sikinti oluyor mu. Bilgisi olan var mi acaba?

@vintage_cyclist

@Musa_06-18 Tümünü denedim, strava sosyallik bakımından çok uzak ara önde hepsinden.

Strava bu kadar hassas değildi ne oldu da segmentleri 1-2 m ile kabul edilmez oldu acaba.Screenshot_2017-10-24-21-51-32.png

@İbrahima

İlginç olmuş. Telefona göre hassasiyet değişebilir diye düşünüyorum [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İbrahima
@İbrahima ilginç, sağ tarafta segmentin yanlış tarafından başladığın ile ilgili bir bölüm var okadar.

• Beğen
@Saru
:) Detay alabilir miyiz bu konuda?

• Beğen
@Musa_06-18

Neden eşleşmedi. (Segment ile)

Görünüşe göre aktiviteniz segmentin başlangıcında yanlış yönde gerçekleşmiş.

Aktivitenin seçilen segment ile eşleşmemesi ile ilgili bir açıklama yapmış Strava. Yani arkadaşın segmente ters yönde girdiğini söylüyor Strava.

Android 5.0 da acilmiyor program neden boyle acaba ??

Strava da neden Türkçe dil desteği yok ki az kişi mi kullanıyor bunu Türkiye de ki gerek görmüyorlar her ekranda google çeviriyi kullanmak lazım öğrenene kadar programı sırf bu yüzden kaç kere indirip tekrar kaldırdım

@Saru

Olayı yaşayan ben değildim. Bilgi almak amaçlı sormuştum sadece. Teşekkür ederim.[emoji106]

• Beğen
Tepkiler: Saru
@hakkında: boşluk

Olsa güzel olacak ama yapılmıyor işte. Kullanan sayısı az değil Türkiye’de. Bende ilk kullanmaya başladığımda Runtastic ile çok gidip geldim ama sonra alıştım bir şekilde. Sonra bu başlığı açtım. İlk mesajda metinlerin Türkçe açıklamasını eklemeye çalıştım. Forumun bi kampanya falan başlatması lazım aslında bu konuda.

Dün başıma gelen daha sonra yabancı bir forumda çözümünü okuduğum strava probleminin çözümünü hazır bu konu hortlamışken buraya bırakayım;
Strava'yı açtığınızda data sync failed uyarısı alıp boş bir ekranla karşılaşırsanız Telefonunuzdan;
Ayarlar / Uygulamalar / Strava kısmına gelip Zorla durdur & verileri temizle'ye basıyorsunuz. Tekrar giriş yaptığınızda sorun ortadan kalkmış oluyor :harika:

@BerkEvren yabanci siteyi paylasirmisiniz bende hic hata vermeden direk kapaniyor. belki benim soruna ait biseler bulurum.

Geri