osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.258
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Mi band+ mi fit+zepp + klimat appŞu meretı bı ben kullanmıyorum heralde gravelımı alayımda bende baslayacagım mı band birde güzel sayac alırsam
Kadans ıcın alırım bende alırsam saatı. Bugün kadar 1000 km surdum cok surmedım zaten. Ondada günlük km yetti.Mi band+ mi fit+zepp + klimat app
Gayet tutarlı ama sıcaklık ve eğim değerini anlık takip etmek istediğimden yarın decathlon GPS cihazını alayım diyorum. Belli olmaz 500 sayaca da dönebilirim ama harici bir sayaç daha konforlu. Sürüş esnasında saat ekranını görmek zor olyor.
Bir kaç defa sayınca ona da alışıyor insan. Hız-vites-kadans kombinasyonunu doğru şekilde ne kadar uzun süre uygularsam o kadar sağlıklı bir sürüş oluyor. Bir nabız bir kadans zaten 😀Kadans ıcın alırım bende alırsam saatı. Bugün kadar 1000 km surdum cok surmedım zaten. Ondada günlük km yetti.
Valla o konuda cahilim, nıyetlenmedıgım için arastırmadım zamanı gelınce onada bakarım artıkBir kaç defa sayınca ona da alışıyor insan. Hız-vites-kadans kombinasyonunu doğru şekilde ne kadar uzun süre uygularsam o kadar sağlıklı bir sürüş oluyor. Bir nabız bir kadans zaten 😀
"elevate" uygulaması şu an çalışmıyor... acaba bende mi sıkıntı oldu anlamadım...
güncellemeleri de kontrol ettim ama göstermiyor hala...
Evet Strava sayfasında görünmüyor şu an.
Bazen aşırı fazla değerler gösteriyordu belki onun üzerine bir çalışma olmuş olabilir 😀@Noldor elevate bugün çalışmaya başladı tekrar. Dün ne hikmetse aktif değildi, sanırım güncelleme yaptılar.
aynen, az önce baktım düzelmiş...@Noldor elevate bugün çalışmaya başladı tekrar. Dün ne hikmetse aktif değildi, sanırım güncelleme yaptılar.
Orada anlatılan yapılmış aktive için. Rota için nasıl yapılır ben de bilmiyorum. Pro hesabım yok.Hocam bende çıkmadı o menü 259566 dosyayı görüntüle
Bence en iyi fikir bu. Upuzun rotadan parça çıkarmak yerine, yeni rota oluşturmak. Zaten kısacık bişey. ☺️çok özür dilerim dikkatli okumamışım. Rota çizmekle ilgi böyle bir detay bilmiyorum. Zaten ücretli olduğu için artık rota kısmını kullanamıyorum. Eskiden olsaydı mouse ile çizerdim bütün rotayı