Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Şu meretı bı ben kullanmıyorum heralde :) gravelımı alayımda bende baslayacagım mı band birde güzel sayac alırsam :)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
Şu meretı bı ben kullanmıyorum heralde :) gravelımı alayımda bende baslayacagım mı band birde güzel sayac alırsam :)
Mi band+ mi fit+zepp + klimat app
Gayet tutarlı ama sıcaklık ve eğim değerini anlık takip etmek istediğimden yarın decathlon GPS cihazını alayım diyorum. Belli olmaz 500 sayaca da dönebilirim ama harici bir sayaç daha konforlu. Sürüş esnasında saat ekranını görmek zor olyor.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Mi band+ mi fit+zepp + klimat app
Gayet tutarlı ama sıcaklık ve eğim değerini anlık takip etmek istediğimden yarın decathlon GPS cihazını alayım diyorum. Belli olmaz 500 sayaca da dönebilirim ama harici bir sayaç daha konforlu. Sürüş esnasında saat ekranını görmek zor olyor.
Kadans ıcın alırım bende alırsam saatı. Bugün kadar 1000 km surdum cok surmedım zaten. Ondada günlük km yetti.

Kadans ıcın alırım bende alırsam saatı. Bugün kadar 1000 km surdum cok surmedım zaten. Ondada günlük km yetti.
Bir kaç defa sayınca ona da alışıyor insan. Hız-vites-kadans kombinasyonunu doğru şekilde ne kadar uzun süre uygularsam o kadar sağlıklı bir sürüş oluyor. Bir nabız bir kadans zaten 😀

Bir kaç defa sayınca ona da alışıyor insan. Hız-vites-kadans kombinasyonunu doğru şekilde ne kadar uzun süre uygularsam o kadar sağlıklı bir sürüş oluyor. Bir nabız bir kadans zaten 😀
Valla o konuda cahilim, nıyetlenmedıgım için arastırmadım :D zamanı gelınce onada bakarım artık :)

"elevate" uygulaması şu an çalışmıyor... acaba bende mi sıkıntı oldu anlamadım...
güncellemeleri de kontrol ettim ama göstermiyor hala...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
"elevate" uygulaması şu an çalışmıyor... acaba bende mi sıkıntı oldu anlamadım...
güncellemeleri de kontrol ettim ama göstermiyor hala...

Evet Strava sayfasında görünmüyor şu an.

Elevate bir chrome tarayıcısı eklentisidir ve bende şu anda çalışıyor. Tarayıcınızın eklenti ayarlarını kontrol edin derim. Belki güncelleme ihtiyacı vardır.

Stravada ücretsiz çok az özellik kaldı malesef. Kendi kendime takılayım derseniz belki kullanılabilir ama "ciddi amatörler" (bu tabire bayılıyorum :)) ancak para ödeyerek kullanabilir bir çok özelliliği.
Bu arada yurt dışı forum ve kaynaklarda gözlemlediğim kadarıyla ciddi amatör: profesyonel sporcu gibi ekipman yatırımı yapıp amatörce bisiklet kullanan kişi.

@Noldor elevate bugün çalışmaya başladı tekrar. Dün ne hikmetse aktif değildi, sanırım güncelleme yaptılar.
aynen, az önce baktım düzelmiş...
kendi sitelerinde dün güncelleme yapıldığı görünüyor, dediğiniz gibi o yüzden çalışmamış olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Selamlar stravada kayıtlı rotalarımda bulunan bir rotayı kısmi olarak yeniden kaydetmek istiyorum, aşağıda fotosu olan yerden kesip başlangıç bitiş noktası olarak işaretlediğim gibi nasıl yeniden kaydedebilirim
1CDD896F-AE4E-46BD-BA70-76A9D344F809.jpeg

çok özür dilerim dikkatli okumamışım. Rota çizmekle ilgi böyle bir detay bilmiyorum. Zaten ücretli olduğu için artık rota kısmını kullanamıyorum. Eskiden olsaydı mouse ile çizerdim bütün rotayı

çok özür dilerim dikkatli okumamışım. Rota çizmekle ilgi böyle bir detay bilmiyorum. Zaten ücretli olduğu için artık rota kısmını kullanamıyorum. Eskiden olsaydı mouse ile çizerdim bütün rotayı
Bence en iyi fikir bu. Upuzun rotadan parça çıkarmak yerine, yeni rota oluşturmak. Zaten kısacık bişey. ☺️

Herhangi bir faaliyeti seçip, rota olarak portföyünüze ekleyebiliyorsunuz. Rotalarım klasöründeki kayıtları da pro hesabınız varsa istediğiniz gibi kesip biçebiliyorsunuz.
Pro hesabınız yoksa, harici gpx editörleri ile istediğiniz gibi kırpıp hesabınıza ekleyebilirsiniz.

arkadaşlar (link) strava'da böyle bişey var indirim veriyor. ne olduğunu bilen var mı?

Geri