Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava mı? Runtastic mi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Sizce Strava mı Runtastic mi? Neden, iyi yönleri ne? Kötü yönleri ne?

Buyrun tartışalım. :)

Scudo
Runtastic kullanmadım. Bir süre, geçici bir telefonla strava kullandım, epeyce memnundum. Blackberry kullandığım için sıkıntılıyım, hangisi Blackberry'yi desteklerse o iyi olacak benim için.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
İkisini de kullandım.stravanın artıları grup kurabilmen arkadaşlarını görebilmen ve segment muhabbeti.strava daha bisiklet odaklıyken runtastic daha genel bir program.birçok spor dalı seçeneği var.ek olarak runtastic six pack programı var mesela, ben başarılı buldum.eğer sadece bisiklette kullanacaksan strava derim ben
Edit: bu arada strava runtastice göre daha doğru gps kullanıyor ve daha az pil harcıyor gibi

Runtastic road bike pro kullandım. Aynı zamanda strava da açıktı. Stravaya göre çook daha yakın bilgiler vermektedir. Bizzat denendi. Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: BisikletliSüvari
Şuan telefonumun windows phone olmasından dolayı Runtastic kullanıyorum. Açıkçası memnunum.
Stravanın resmi bir sürümü windows için sanıyorum ki yok.

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Runtastic pro kulanniyorum. Acikcasi strava bana biraz karisik geldi. Arayuzde runtastic daha hos benim icin. Ve memnunum anlik hiz biraz gec kaliyor ama olsun sonucu herseyi ile dogru gosteriyor:harika:

strava tabiki runtastic stravanin eline su dökemez :cool:

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
runtastic kimsenin olmadığı dağlık alan
strava şehir içi çarşının göbeği kalabalık alan :)
biraz tuhaf benzetme oldu ama gerçekten öyle stravayı pro bisikletçiler bile kullanıyor segment olayı bambaşka bi olay zati rekabet diz boyu :)

Runtastic Road Bike Pro ve Strava kullandım. Kullanım kolaylığı, segment karşılaştırmaları, sosyal ağ özellikleri, vb. gibi özelliklerinin yanısıra banim için olmazsa olmazı iOS'te Strava'nın auto-pause özelliğinin çok iyi çalışmasıydı. Android'li arkadaşlarda Runtastic auto-pause yaparken iOS'te bunu sağlamayı bir türlü beceremedim. Şimdi yeniden yükleyip baktığımda bile ayarlarda "Auto-pause sadece hız sensörü takılıyken çalışır" benzeri bir uyarı var.

@Jokurx
Mesela bu segmentten 1442 kişi bisikletle geçmiş ve sen bunların arasında kaçınsın görebilirsin.

Adsız.png

runtastic, runtastic bike pro ve strava kullandım, strava ve runtastic bikepro arasında arasında android sisteminde gözle görülür bir fark bulamadım, ben bunu nikon canon ikilisi olarak görüyorum ben nikoncuyum ve runtasticbikepro cuyum :)

Geri