Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Strava nedir ve nasıl kullanılır?

Herkese selam

Bir arkadaşım yeni telefon alacak: Xiaomi note 8.
Şu an eski bir S3 mini kullanıyor ve Strava'yı desteklemiyor telefon. - Prehistorik versiyonlarıni bile denedik olmadı.

Şimdi Xiaomi note 8'de karar kıldık ama internette Strava'yı doğru düzgün çalıştırmadığına dair şeyler okuduk. Ekran kapanınca kayıt yapmıyor filan gibi gibi.

Bu telefonda Strava'yı sorunsuz kullanan var mı acep içinizde?

• Beğen
Tepkiler: mazot
Scudo
@Taygun Kon

Merhabalar;

Bir arkadaşım Xiaomi Redmi Note 7 olsa gerek, ondan kullanıyor. O da aynı problemi yaşamıştı. Aynı model değil fakat yardımcı olabilir belki. Çünkü "ekran kapanınca kayıt yapmıyor" diyorsunuz, biz arkaplanda çalışma izni vermiştik, öyle kaydetmeye başlamıştı. Belki Note 8'de de sadece bu izin gerekiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@mazot Çok teşekkur ederim. Söyleyeyim.bakslim umarım alınca sorun olmaz.

@Taygun Kon

Android olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, fakat gene de almadan önce denemek istediğinizi söyleyin satış görevlilerine. Neticede ucuz bir şey değil.

• Muhteşem
Tepkiler: Taygun Kon
Herkese selam

Bir arkadaşım yeni telefon alacak: Xiaomi note 8.
Şu an eski bir S3 mini kullanıyor ve Strava'yı desteklemiyor telefon. - Prehistorik versiyonlarıni bile denedik olmadı.

Şimdi Xiaomi note 8'de karar kıldık ama internette Strava'yı doğru düzgün çalıştırmadığına dair şeyler okuduk. Ekran kapanınca kayıt yapmıyor filan gibi gibi.

Bu telefonda Strava'yı sorunsuz kullanan var mı acep içinizde?

ben note 6 pro kullanıyorum ve strava sorunsuz

• Muhteşem
Tepkiler: Taygun Kon
Hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: mazot
Xiaomi telefonlarda

ayarlar>pil&performans>uygulama seçin>strava>kısıtlama yok

Ayarlarını yapın ekran kapanınca kayda devam eder

@Hyrttn evet arkadaşımız bir soru sormuş bende ekleyeyim. Honor band 5 veya mi band 4 ile strava kullanılabilir mi. Yada cube pro lite gibi bisiklet yol bilgisayarı gibi yol bilgisayarları ile. En azından kim hangi cihaz ele kullanıyor tecrübelerini paylaşabilir mi

@anilac Bildiğim kadarıyla Strava ile senkron olan cihaz (Çin menşei li) Amazfit ler var. Ben şuanda Amazfit Stratos kullanıyorum verilerimi strava ya atması 5 sn gibi kısa bir süre sürüyor. Strava nın sitesinde de destekleyen aplikasyonlarda Amazfit gözüküyor. Yol bilgisayarı olarakta İgs618 kullanıyorum. Kendi uygulamasına verileri atması uzun sürüyor. (Geçen hafta yaptığım 105 km lik turu yaklaşık 3-4 dk da atabildi) Kendi uygulamasına attıktan sonra Strava ya atması yaklaşık 2 sn sürüyor. Nabız takibi sağlıklı olmadığı için ben bisiklette yol bilgisayarını kullanmayı tercih ediyorum. Hem önümde gittiğim mesafeyi görmek, gittiğim hızı görmek daha kolay geliyor. Zaman zaman mesafe kıyaslaması yapmak için ikisini birden kullandığım oluyor mesafe çok oynamıyor ama nabız bariz çok değişken çıkıyor. Amazfit i göğüs bandıyla eşleştirip kullanma şansınız mevcut bu durumda pili daha az gidiyor.

Mi band 4 ten ekstra bir uygulama kullanmadan strava ile senkronizasyon yapılabiliyor . Sadece başlangıçta amazfit uygulamasını strava hesabınız ile bağlayıp sonra band ı uygulama ile eleştiriyorsunuz . Ardından tekrar mı fit uygulaması ile eslestirildiginde strava ile senkronizasyon sağlanıyor . Fakat anlamadığım bir şey internete erisim sagladignizda strava ile hemen eslesiyor ama elevation değerlerini göstermiyor .

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Mi band 4 ten ekstra bir uygulama kullanmadan strava ile senkronizasyon yapılabiliyor . Sadece başlangıçta amazfit uygulamasını strava hesabınız ile bağlayıp sonra band ı uygulama ile eleştiriyorsunuz . Ardından tekrar mı fit uygulaması ile eslestirildiginde strava ile senkronizasyon sağlanıyor . Fakat anlamadığım bir şey internete erisim sagladignizda strava ile hemen eslesiyor ama elevation değerlerini göstermiyor .
Buna sevindim işte bütçem 300 lira kadar gps tabanlı bir yol bilgisayarı felan alamıyorum alternatif yollar arıyorum i zaman mi band r alacağız. Teşekkür ederim.

Buna sevindim işte bütçem 300 lira kadar gps tabanlı bir yol bilgisayarı felan alamıyorum alternatif yollar arıyorum i zaman mi band r alacağız. Teşekkür ederim.
Çok bir şey beklemeyin.

Çok iyi bir şey beklemeyin sonuçta akıllı saat değil , akıllı bileklik.

Rica ederim ne demek.

@Taygun Kon xiaomi mi a3 kullanıyorum. bi sıkıntı yaşamadım. Düşük güç modunu kapatmak gerekiyor yoksa arkaplanda stravayı yenilemez.

@anilac
Mi band 4 kullanıyorum. Android için fixed bi uygulama var 3.parti bi uygulama. otomatik strava yükleme özelliği var. Ayrıca saat üzerinden anlık nabız hız km bilgisini görebiliyorsun sürüş esnasında.

@Taygun Kon xiaomi mi a3 kullanıyorum. bi sıkıntı yaşamadım. Düşük güç modunu kapatmak gerekiyor yoksa arkaplanda stravayı yenilemez.

@anilac
Mi band 4 kullanıyorum. Android için fixed bi uygulama var 3.parti bi uygulama. otomatik strava yükleme özelliği var. Ayrıca saat üzerinden anlık nabız hız km bilgisini görebiliyorsun sürüş esnasında.
Teşekkür ederim.

Geri