mali.ozdemir
Daimi Üye
- Tepki
- 289
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
igsport 10 alınabilir hocam 50 dolara almıştım ben 1 sene önce felanBuna sevindim işte bütçem 300 lira kadar gps tabanlı bir yol bilgisayarı felan alamıyorum alternatif yollar arıyorum i zaman mi band r alacağız. Teşekkür ederim.
ben de igsport 10 kullanıyorum dediğiniz gibi aktarım biraz yavaş ama bluetooth ile telefona atmak çok büyük bir rahatlık bence 2-3 dk lık beklemeye kesinlikle değer.En azından bilgisayara takıp uğraşmıyoruz,zaten bilgisayara bağla felan derken en az 5 dk felan uğraştırır.@anilac Bildiğim kadarıyla Strava ile senkron olan cihaz (Çin menşei li) Amazfit ler var. Ben şuanda Amazfit Stratos kullanıyorum verilerimi strava ya atması 5 sn gibi kısa bir süre sürüyor. Strava nın sitesinde de destekleyen aplikasyonlarda Amazfit gözüküyor. Yol bilgisayarı olarakta İgs618 kullanıyorum. Kendi uygulamasına verileri atması uzun sürüyor. (Geçen hafta yaptığım 105 km lik turu yaklaşık 3-4 dk da atabildi) Kendi uygulamasına attıktan sonra Strava ya atması yaklaşık 2 sn sürüyor. Nabız takibi sağlıklı olmadığı için ben bisiklette yol bilgisayarını kullanmayı tercih ediyorum. Hem önümde gittiğim mesafeyi görmek, gittiğim hızı görmek daha kolay geliyor. Zaman zaman mesafe kıyaslaması yapmak için ikisini birden kullandığım oluyor mesafe çok oynamıyor ama nabız bariz çok değişken çıkıyor. Amazfit i göğüs bandıyla eşleştirip kullanma şansınız mevcut bu durumda pili daha az gidiyor.
Anladım hocam 2 sene gibi bir sürede gögüs bandının bir bölgesinde aşınma,kullanıma bağlı olarak bağlantı kopmaları vs vs sorunlar yaşadınız mı?@Desert Fox 2 senedir kullandığım göğüs bandı Magene artık su koyuvermeye başladı. İlk etapta bandı deneyeceğim arkadaştan alıp band sorunu çözmezse komple sensör sipariş edeceğim.
Sensorle işim olmaz GPS kafi derseniz igpsport 20 de düşünebilirsiniz. Butcenizin altında 35-40 dolar civarı alide.Buna sevindim işte bütçem 300 lira kadar gps tabanlı bir yol bilgisayarı felan alamıyorum alternatif yollar arıyorum i zaman mi band r alacağız. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim nabız takibide yapmak istiyorum. Ama bilgimiz sayanizde teşekkürler.Sensorle işim olmaz GPS kafi derseniz igpsport 20 de düşünebilirsiniz. Butcenizin altında 35-40 dolar civarı alide.
Ben Samsung gear s2 kullanıyorum, Garmin ile çok yakın sonuç veriyor. Samsung Health uygulaması üzerinden hemen Stravaya atıyor. Yanlız saat telefon üzerinden GPS verisi alıyor, yani nabız için tamam ama sadece Strava içinse saate gerek kalmıyor, direk strava başlatılabilir. Zaten strava ücretsiz haliyle nabız verisini göstermiyor.
Sürüşünüz kayıt ederken herkese açık olduğuna emin olun. Şayet özel yada sadece takipçilerinize açık ise segmentlerde en iyi dereceyi yapsanız dahi gözükmezsiniz.Banamı oyle geliyorda artık ilk10 listeye giremiyorum. Bu sabah limontepe dik yokuşu 1:21 saniyede bitirmişim ama ilk 10 listesinde 2.sıraya yerleşmem gerekeceğine hiç girmemişim. ik 10 sıranın en sonu bile 1:32 lerde Bir çok segmentlerde aynı sorun var.. Bu gidişle stravaya vs yüklemem artık. Kayıt yeri oldu igsport login yetiyor
Paylaşmak istediğiniz resim aktivitenize yüklü olması gerekliMerhabalar. Stravadan Instagram'a fotoğraflı paylasim yaparken bilgiler gözükmüyor (kat edilen mesafe vs.). Gözükmesini nasil saglarim?