Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Strava nedir ve nasıl kullanılır?

Şimdi iosda sizin dediğiniz gibi denedim bende sorun olmadı , acaba androiddemi bir sıkıntı var.

Scudo
Screenshot_20200625-141111.jpg
Biraz kurcalayinca şöyle birşey fark ettim (sosyal medya pek kullanmıyorum cahilligime verin :))
Bahsettiğim bilgiler fotografin bayağı bir aşağısında kalıyormuş. Bunlari fotoğrafın üzerine nasil alabilirim
@kardiyomytopi arkadaşın iphone 6 telefonunda da denedik ondada ayni durum

Abi 2 parmağınla ekran büyütme küçültmeyi biliyormusun ?

Pek hoş durmadı bunun sebebi şu olabilir , fotoğrafı dikey çekmişşiniz bundan sonraki aktivenizde yatay çekip denemizi rica edicem. eminim güzel çıkacaktır.
904E54F2-9AA2-4A31-9F32-FECF50FE6DE9.png

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@kardiyomytopi evet yatay fotograf ile deneyince oluyormuş. Tesekkur ederim. Bunuda öğrenmiş olduk:harika:

Yatayda formatlayamıyor o yüzden yüksek ihtimal :D neyseki sorun çözüldü :D

@Bigpatron yükledim fakat paylasirken sadece fotoğrafı yukluyor altindaki bilgiler fotografta gözükmüyor
Paylasmadan önce gözüküyor ama Instagram'da paylas a basinca bilgiler gidiyor
231799 dosyayı görüntüle231798 dosyayı görüntüle
Şimdi test amaçlı denedim bende normal şekilde oluyor. Yalnız paylaşmadan önce resimi biraz yukarı almam gerekti bilgiler altta siyah renkte görünen kısmın en altında kalıyor. Birde böyle deneyin bakalım.
Sonradan okudum sorunu halletmişsin. :)

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Yahşamlar değerli pedaldaşlar. Strava hakkında 1 sorum daha var, aranızda belki aynı durumu yaşayanlarda vardır. Herzaman iş dönüşünde geçtiğim rotada bazen segment yok uyarısı veriyor. Dikkatli baktıgımda rota kaymış gorunuyor. İgsport loginden baktıgımda rota yine yol dışında kalmış. İGS618e özgü bir sorun sanırım.

Dosyalar

• 123.JPG
    123.JPG
    74,8 KB · Okunma: 22
Merhaba,

Mi 8 Pro kullanıyorum, Mi band 4 ile kullanırken hızımı doğru olarak görüyorum. Durduğum an 0, hareket halinde hızıma göre eş zamanlı artıyor.
Son 3 sürüşümü Strava ile deneyeyim dedim, yerimde sabit dururken 15-20km/h hız gösteriyor. 30 saniye sabit kalırsam beni sabite alıyor. Yokuş emin olduğum şekilde 35 km/h gittiğim süre içinde yine en fazla 21km/h gösteriyor. Bu normal mi sizce? Gerçek hızımı bir türlü göremiyorum.

Strava bugün 4 saat sürdüm diye 50 sterlin indirim kuponu vermiş Lecol'da ama çok pahalı fiyatlatı ve değmez gibi geliyor bana isteyen varsa hediye kuponunu vereyim.

Gps i olmayan ama nabiz olcme ozelligi olan saatleri strava ile kullanmamiz mumkunmu ?
Teledonun gps ozelligini acsam, nabzi saatden konumuda telden alip birlestirme gibi bisey mumkun mu?

@Yahya omer yildiz cihazda bluetooth veya ANT+ özelliği olmalı fakat bu da son zamanlarda pek yeterli olmayabiliyormuş. Strava bu tip kullanımları istemediğini belli eden sinyaller veriyor son yıllarda. Sıradan bir HR monitör ile Stravayı birleştirmeye çalıştığınızda hata veriyormuş, zaten artık direk olarak birleşmiyormuş Wahoo Fitness app adlı uygulama ile birlikte kullanılması gerekiyormuş vs vs...

If you have a standalone Bluetooth heart rate monitor, you can no longer pair it directly to Strava. However, sensors can be paired with the Wahoo Fitness app. When you connect your Wahoo Fitness and Strava apps, activities recorded with Wahoo Fitness that include heart rate data will automatically upload to Strava.

Hata veriyormuş (2019'un haberi):
(link)

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
Strava sensör desteğini kaldırdı. Urban Biker veya wahoo fitness gibi bir uygulama ile faaliyeti kaydedip strava ile sonradan eşleştirmek gerekiyor.

Strava yerine başka bir uygulama arıyorsanız Komoot'u önerebilirim. Çok kullanamadım ama güzel bir uygulama

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@Bir Geroni Kullanıcısı Komoot da güzel ama Strava çok sosyal bir uygulama hocam ve ui/ux konusunda komoottan daha iyi gibi geldi bana. Ben şimdilik strava'yı kullanmaya devam edeceğim.

Strava hakkında bir ben mi yanlış düşünüyorum?
Hız bilgisini doğru vermediğini düşünüyorum ki aynı rotayı 2 farklı günde 150 metre farklı gösteriyor.

@ÆSir bu tarz hatalar daha çok telefonun gps sinyallerinin kalitesiyle alakalı. Örneğin telefonun uyduyla haberleşme sıklığı düşük ise anlık hız ve çizilen gidiş rotasında dalgalanmalar meydana geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
A101e xiaomi band 3 geliyormus 99tlye
Sizce alayimmi strava ile bisiklet surusumde bana yetermi
26 jant bisikletimle ayda 250-300 km suruş yapan biriyim

• Beğen
Tepkiler: mazot
Geri