Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Scudo
Genel olarak teknoloji ile aram iyidir ama bu stravayı çözemedim bir türlü. Sanırım free versiyonla alakalı, menüde arama yok, programda arama sadece arkadaşları bulmak için var. Strava ile tek yapabildiğim bisiklete binerken açıp hız, zaman, yükseklik ve gittiğim rotayı hesaplamak ve bunları kaydedip arkadaşlarımla paylaşmak. Ama şehrimde daha önce başkalarının yaptığı rotaları bendeki programdan göremedim.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/252b48165a82d7ba85101c47a2dc2b75.jpg

Edit: Rotaları buldum[emoji106] Bazı özellikleri tam olarak kullanabilmek için premium versiyona geçmek gerekiyor. Şimdilik free olarak devam..

Konuyu degistirmek gibi olmasin ama
Strava nin Road bike pro dan farki nedir acaba

@yusuf.oguz

Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan girip arama yapın.

@clubber epey bi karıştırdım ve buyuk oranda cizdum olayi. ayrıca bilgisayardan rota çizdim ve stravaya yükledim. Destekleriniz için teşekkürler

Strava'da şarj sorunu yaşayan sadece ben miyim? :(
Yüzde yüz ile çıktığım turda iki saat sonunda yüzde 30'ları görüyorum.
Telefonum Iphone 5s, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çünkü neredeyse çok beğendiğim Strava'yı kullanmaktan vazgeçeceğim.

Stravayı kullanırken interneti kapatıyorum. İnterneti kapatınca iki saatte yüzde 15 civarı şarj yiyor kendileri

Sabahları güneş olduğu için parlaklık sonda oluyor internet ve gps zaten açık oluyor ama yinede en fazla %10 şarj yiyor telefonum. Ayrıca bataryası 2 kere değişti orjinal de değil.Sürüşlerim de 2.5 3 saat oluyor.

Bilmeyenler için buyrunuz strava. Her bisikletçi kullanmalı! (Forumumuzun bir grubu da var stravada. )

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Strava patladı mı, bana mı öyle geliyor?

Strava site issues due to Amazon Web Services outage. Check Strava Status for more information. Thanks for your patience.

Merhaba arkadaşlar, Epey zamandır sorunsuz kullandığım strava son birkaç aydır cortlamaya başladı. Tam 13.5 km olduğunda kendi kendine kayıt duruyor program kapanmış oluyor. Stravayı tekrar açıp "record activity" dediğimde ise aşağıya ekran görüntüsünü koyduğum hatayı veriyor. okey dediğimde kayıt devam ediyor ama 13.5 km'den sonraki kayıtlarımın hiçbirisini tutmamış oluyor. Daha sonra yine kapanıyor. Mesela son sürüşüm tam 40 km idi ama strava bey 24 km diyor.

3G, GPS her şeyim açık.
Telefonum Mi5 ve stravayla ilgili tüm izinler, konum vs. açık durumda. Hani telefon tasarruf moduna girdi stravayı kapattı gibi bir durum da yok.
GPS sinyali alamaması mümkün değil önceden aynı rotada böyle bir sorun asla olmazdı.

Ne yapabilirim başına gelen oldu mu hiç böyle bir olay?

Screenshot_2017-04-01-16-16-35-760_com.strava.png Screenshot_2017-04-01-16-16-45-271_com.strava.png

@televole2 Daha önceki versiyonların birinde benzer bir bug olmuştu telefonun dilini ingilizce yapınca sorunsuz çalışıyordu, ben sorunu bildirince yeni update ile türkçe dildeki sorunu gidermişlerdi. Telefonun dilini değiştirip bir deneyin.

Programı silip, wipe cache yapıp tekrar yükleyip de deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: televole2
@televole2 bende de aynı sorun vardı. sorunu şöyle çözdüm. öncelikle telefonumun otomatik optimizasyon yani programların arka planda çalışmasını engelleyen ve pil tasarrufu yaptıran program ayarlarını kapattım. ki ben samsung s4 kullanıyorum ve samsung un kendi optimizasyon programı var ordaki listeden kaldırdım yani strava yı optimizasyon dışı yaptım. ikincisi stravayı açtığımda ekranı kapatmadan kullandım. arka planda çalışsın diye küçültmedim yani. sonra düzeldi. mesaj artık çıkmıyor ki aynı mesajı alıyordum. kayıtlar düzenli ve hatasız yapılıyor.

Yine yılın 13. Strava'sı. Her şey şeytanın işi.:D

İphone strava için nabız bandı önerir misiniz ? Polar h10 veya h7 bu iş için uygun gibi gözüküyor ?

iphone 6 plus & topeak panobike & strava ..
ben beceremedim bu üçlüyü çalıştırmayı

sıfır kutusundan açtığım günden beridir çalıştıramadım evde yatıyor öyle. aldığım delta şubesindeki arkadaşlar da anlamadı ..

Geri