Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

@Sadri26
Program sürüş esnasında internet bağlantısı gerektirmiyor. Sadece başlangıç ve bitişteki kayıt için bağlantı gereği duyuyor.
Sürüş kaydını başlatıp, telefonu uçak moduna aldığınızda dahi gps loglamaya devam ediyor.

Scudo
önceden anlık kadans, hız ve hr gösteriyordu artık av. gösteriyor sadece neden? hiç premium almadım premium olmadan gösteriyordu.

road bike proda ekran kapatinca sorun yaşıyordum..sorun telefonun uygulama arka planda iken pil tasarrufu için uygulamayı durdurup ekran açınca tekrar aktif etmesi ile ilgiliymiş..telefonum xiaomi mi5s..

Ayarlar>pil>uyg.pil kul.yönet>uyg.seç>roadbike>kısıtlama yok olarak işaretleyince sorun düzeldi..

#roadbike#xiaomi#mi5s

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Slm arkadaslar benim bir sorum olucak
Stravada elevation gain ve maximum elevation ne anlama geliyor yükseklik ayri yükseklik kazancı farklı kavramlar midir pek anlayamadim.

@Imlampre

Ne kadar yükseğe çıktığınız ve toplam ne kadar yükseğe tırmandığınız. Şöyle bir dağlık örnek atayım;

alemdag.png
Misal Alemdağ'da rakım 360 metre civarı (Maximum Elev.) Ama grafikte görülen iniş çıkışlarla toplam 530 metreye tırmanmışım (Elev. Gain)

segment oluşturmak için kullandığımız gniza.org sitesi kapanmış ! alternatif site varmı ? nasıl segment oluşuracağız ?

@mühendis

Şöyle ki ;

Segment oluşturmak isci öncelikle o noktadan daha önce geçip bir strava kaydı oluşturmanız gerekiyor.
Daha sonra PC de veya tablet de masaustu modunda browser dan stravaya giriş yapın.
Segment eklemek istediğiniz sürüşü açtığınızda en altta Create Segment diye bir buton belirir.
Butona tıklayın açılan ekranda Segmentin adı vs yer alir o bilgileri girdikten sonra segment olarak kaydetmek istediğiniz bölgeyi başlangıç ve bitiş noktasını belirleyerek oluşturabilirsiniz.
Dikkat edeceğiniz bir nokta şudur Segmentin özel mı yoksa genel mı olacağı.
Eğer özel seçerseniz sadece siz görürsünüz. Genel olarak işaretler iseniz herkes görür ve herkesin derecesi cikar...

Umarım açıklayıcı olmuştur...

@Serkan MıstınoğluBen de boyle aciyorum fakat gecen gun soyle bir sikinti oldu , burada icinde kosu pisti olan bir park var 400 metreye yakin orada 6 kmkostuktan sonra 2k ve 5k olacak sekilde iki segment olusturdum ama gps verisinde duz bir hat olmadigi icin guzergah durmadan yon degistirdigi icin 2.9 km kosan kisi bile 5 km lik segmente girmis , var midir bunun bir cozumu

@furkanbr

Zaten yukarıdaki ayar düğmesiyle ilerleyebiliyorsunuz, her şey otomatik, sorun olmaması gerekir. Aynı yerde koştuğunuz, farklı bir aktivitenizde deneyin isterseniz

asdasd.png

@Serkan MıstınoğluTesekkurler sanirim sorun benim telefonumdan kaynaklaniyor , ben hic bu kadar puruzsuz bi hat elde edememistim
b112d9a161f395a101fbe93fdd2d121e.jpg

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Stravada yapığımız segmentleri garmine gniza da ki gibi bir dosya oluşturup atabiliyormuyuz ? yoksa segmentleri otomatik olarak garmin
cihazımız görüyor mu?

(link)

Bu siteden bulduğunuz segmentleri .fit formatında export ettikten sonra garmin'e yüklerseniz kullanabilirsiniz.

Merhaba. 1 haftalık ücretsiz strava kullanıcısıyım. Güzel güzel kullanırken aktiviteye başlayacağım zaman GPS i görmediğini söylüyor. Beyaz ekranda "google play store updating" yazısı beliriyor. Tamam yavrucum sen öyle başla deyip devam ediyorum. Turu bitirince isim verip kaydediyorum, hooop harita ortaya çıkıyor. Harita ya dokunuyorum tekrar beyaz ekranda "google play store updating" yazısı beliriyor. Hayır sinirden hesabı sildim, gitti kayıtlar. Telefonum Huawei mate 10 lite. Android son sürüm. Strava silinip yeniden yüklendi. Play store da güncelleme yapmadığım google gazetelik gibi birkaç uyduruk program var bunlar yüzünden yapıyor olamaz herhalde? Çıldırıciiim.

Bu arada google maps şak diye açılıyor. Farklı arama motorlarından yol tarifi aldığımda konum bilgileri anında belirleniyor. Biraz önce runtastic pro yükledim. Aynı sıkıntı devam ediyor.
Screenshot_20180513-122047.png Screenshot_20180513-124427.png

@Ahmet SARI denemişsinizdir ama yine de yazayım. Geçenlerde navigasyon için google haritaları açtım gps açık olduğu halde ne yapsam konum bilgisini bulamadı. Yandex de denedim onda açıldı. Telefonu kısa süre kapatıp dinlendirdin uzun zamandır kapatmıyordum, sonrasında google haritalatda da konum çalışmaya başladı. Benzer bir durum olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet SARI
Geri