Scudo Sports

Strava yardım

Sen neden bu işi ilk başta sanal kredi kartı oluşturup daha sonrasında onu iptal edip yapmadın?
daha satın almadım hocam, öncesinde buraya sorayım dedim. ilk günden iptal edince sorun olmuyorsa kendi kartımla yapacağım direkt, daha öncesinde sanal kredi kartı oluşturmadım aklıma gelmedi o yüzden

Scudo
daha satın almadım hocam, öncesinde buraya sorayım dedim. ilk günden iptal edince sorun olmuyorsa kendi kartımla yapacağım direkt, daha öncesinde sanal kredi kartı oluşturmadım aklıma gelmedi o yüzden
Sen sanal ile bir dene derim. Nasıl olsa iptal ettiğini ikinci ödemeyi çekmeye çalıştığın zaman anlar gibime geliyor. Olmadı ben sana bir aylık hediye ederim.

Sen sanal ile bir dene derim. Nasıl olsa iptal ettiğini ikinci ödemeyi çekmeye çalıştığın zaman anlar gibime geliyor. Olmadı ben sana bir aylık hediye ederim.
teşekkürler hocam, sanal kart oluşturup deneyeceğim
yıllar önce açtığım ininal kart geldi aklıma, onu kullandım oldu. deneyeceklerin aklında olsun.
girip subscription özellikleri kurcalayayım şimdi :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Sanal kart en güzeli. Netflix-Strava-Zwift hepsi sanal kartta. Canım istediğinde limit yükleyip aboneliğe devam ediyorum.

Uygulamanın türkçesi var mı ?

Strava yi amazfit gtr ile kullanıyorum ama strava da rotayı incelediğimde sürekli atlamalar ve yapmadığım zigzaklar görüyorum. Bu durum nedeniyle yol uzamış göründüğü icin hiz yüksek çıkıyor. Stravanin daha hassas çalışmasını nasıl saglayabilirim. Aşağıdaki strava kaydını incelerseniz sizde ziplamalari fark edebilirsiniz.

Check out my activity on Strava: (link)

Arkadaşlar km saati olmadan bu uygulama ile tur boyunca yaptığımız hızı, tırmanışı vb. bilgileri öğrenebiliyor muyuz?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Teşekkürler. Güzel bir kullanım rehberi var mı acaba yeni başlayanlar için.
arama yerine strava yazarsanız baya bi bilgi çıkacaktır. aynı facebook gibi kullanıcı girişi yapıp ortada record kısmından start dediğiniz anda mevcut yaptığınız sporu seçerek kayıtlara başlayabilirsiniz. nabız ölçer saatiniz vs varsa onu telefonunuzdaki uygulamadan strava koordinasyonu varmı bakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: sauron
Bugün strava ile bir sürüş gerçekleştirdim. Bisiklet km sayacım 43 km ile tamamladı. Strava kaydı ise 28 km ile tamamladı. Bu şekilde bir fark olmasının sebebi ne olabilir?

Bugün strava ile bir sürüş gerçekleştirdim. Bisiklet km sayacım 43 km ile tamamladı. Strava kaydı ise 28 km ile tamamladı. Bu şekilde bir fark olmasının sebebi ne olabilir?

Bisikletteki sayaçta tekerlek çevresi doğru girilmiş midir?

@Spartiat Evet bisiklet km sayacım diğer km sayaçları ile de teyit edildi doğru ölçüyor. Sadece strava uygulaması ile arasında fark oluyor. Stravayı duraklama noktalarında duraklattığımda ters bir şey yapıyor olma ihtimalim var mı? Yeni kullanmaya başladığım için ters bir şeyler yapıyor olabilirim.

@Spartiat Evet bisiklet km sayacım diğer km sayaçları ile de teyit edildi doğru ölçüyor. Sadece strava uygulaması ile arasında fark oluyor. Stravayı duraklama noktalarında duraklattığımda ters bir şey yapıyor olma ihtimalim var mı? Yeni kullanmaya başladığım için ters bir şeyler yapıyor olabilirim.
Strava kullanırken duraklatma yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ne azından ben yapmıyorum. 2km/h altında durmuş sayıyor, bunun ayarı da var yanılmıyorsam. Muhtemelen duraklatma yaparken bir şeyler ters gidiyor olabilir. Hiç duraklatma yapmadan deneyin bir defa da o zaman belli olur.

Mümkünse strava kaydını paylaşır mısınız.Daha net anlaşılabilir.

Strava kullanırken duraklatma yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ne azından ben yapmıyorum. 2km/h altında durmuş sayıyor, bunun ayarı da var yanılmıyorsam. Muhtemelen duraklatma yaparken bir şeyler ters gidiyor olabilir. Hiç duraklatma yapmadan deneyin bir defa da o zaman belli olur.
Stravada muhtemelen mil olarak görüyorsunuz,43km 27mil yapıyor.
Mümkünse strava kaydını paylaşır mısınız.Daha net anlaşılabilir.

Çok teşekkür ederim ve çok utandım. Mil olarak görüyormuşuz ve yorgunluktan göremiyormuşuz. Stravayı gereksiz yere suçladım. :)

Herkese keyifli forumlar.. Bugün 68 km lik bir turum oldu ve hız ortalaması kastığım bir turdu.. Şarjım %7 idi turu bitirdim.. Uygulamadan Aktivite yi de bitirdim, sonra tur için aktivite işleniyor dedi ve hala daha turun datalarına ulaşamıyorum. Aktivitelerde aynı ibare duruyor. Giriş çıkış yaptım ama hala düzelmedi.. 1 saat oldu.. 😕 Daha önce de buna benzer bir şey olmuştu.. Premium üyeliğim yok.. Bunu niye yapar? Fikriniz var mı?

Herkese keyifli forumlar.. Bugün 68 km lik bir turum oldu ve hız ortalaması kastığım bir turdu.. Şarjım %7 idi turu bitirdim.. Uygulamadan Aktivite yi de bitirdim, sonra tur için aktivite işleniyor dedi ve hala daha turun datalarına ulaşamıyorum. Aktivitelerde aynı ibare duruyor. Giriş çıkış yaptım ama hala düzelmedi.. 1 saat oldu.. 😕 Daha önce de buna benzer bir şey olmuştu.. Premium üyeliğim yok.. Bunu niye yapar? Fikriniz var mı?
Olur öyle.

Geri