Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Studio speaker restorasyonum (Hi-fi muzik severler için)

El emeği gibisi yok, elinize sağlık.
Sadece renk uyumunu beğenmedim ama bu tamamen kişisel bir durumdur.
Tesekkur ederim hocam. Omrumun yarisi simsiyah haporlorlerle gecti. Biraz hareket ve ahsap sicakligi istedim :)
264605 dosyayı görüntüle
Kaldatonun ruh ikizini taaaa alamanyanın berlin şarında buldum. kaldato senden daha güçlü bir proje bekliyorum. Hadi bakalım booster ı yüksek olan kazansın ha ha ha ha ha
Farkindaysan seni sallamiyorum canim xd
baksana mesela 1500 lira istemişler
Bildigin portmanto la bu. Bisiklete dair ne gibi bir tasarim varmis ki bunda? Benim garibanlar icin bayk pekink calismalarma benzemis bu hshshshs 🤣🤣🤣🤣❤

Son düzenleme:
Scudo
25 Mayis Guncelleme

Arkadaki kablo giris terminal yuvalarini hallettik, beyaz mdf ile arkaya kaplama yaptik.
Bu islerde en zor sey kesinlikle finalleme halidir. Oncesinde yaptiginiz hatalari duzeltmek cok daha zordur. Boya kalintilari cikmiyor . Mecbur oranin daha estetik durmasi icin ahsap cerceve yapacagim.
Sonrasinda elektronik baglantilari tamamlamak kalacak .
20210525_071209.jpg
20210525_071215.jpg

Kolay gelsin @mariokaldato bendeki SS D-770' lerin tizleri çok zayıf. Dışarıdan tweeeterr bağlayabilir miyim ? Bağlayabilirsem önerilerin nedir ?

• Beğen
Tepkiler: DogukanKyn
@mariokoldato Abim ellerine sağlık on numara bir işçilik olmuş tebrik ederim
Benim gibi audiophililer için en büyük kaynak kesinlikle qobuz dur. Bakmanızı tavsiye ediyorum belki fiyatlar biraz fazla gelebilir ama albümler çok güzel bir şekilde tüm ayrıntıları ile elde ediliyor.

Benim gibi audiophililer için en büyük kaynak kesinlikle qobuz dur. Bakmanızı tavsiye ediyorum belki fiyatlar biraz fazla gelebilir ama albümler çok güzel bir şekilde tüm ayrıntıları ile elde ediliyor.
Link verir misin dostum bakalim ?
Tesekkur ederim. Az kaldi insallah bitince bir demostrasyon videosu cekip paylasirim tonlari cok guzel bu Sven markasinin. Finlandiya mali zaten dandik olma sansi yok gibi bir şey :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Link verir misin dostum bakalim ?

Tesekkur ederim. Az kaldi insallah bitince bir demostrasyon videosu cekip paylasirim tonlari cok guzel bu Sven markasinin. Finlandiya mali zaten dandik olma sansi yok gibi bir şey :)
Forumda yeteri kadar vakit geçirmediğim için link veremiyorum ama google a qobuz store yazarsanız mağazaya erişirsiniz kütüphanesi geniş bayağı

Kolay gelsin @mariokaldato bendeki SS D-770' lerin tizleri çok zayıf. Dışarıdan tweeeterr bağlayabilir miyim ? Bağlayabilirsem önerilerin nedir ?
Disardan degilde içindeki tvitirin degerlerine uygun baska daha kalitelli tvitirlarla degisebilirsin. Belkide icindeki crossower devresi arizalidir. Yada amfide sorun vardir.

Disardan degilde içindeki tvitirin degerlerine uygun baska daha kalitelli tvitirlarla degisebilirsin. Belkide icindeki crossower devresi arizalidir. Yada amfide sorun vardir.
İçindeki tweeterı söktüm . Sony tayvan malı yazıyor değeri falan yok .

Bende başka serinin apörleri de var. Onun tizlerini değiştirmişler , senin crossower dediğin benim ise s sürücüyü olarak bildiğim olayı iptal etmişler direk bağlamışlar .

Böyle sürücüyü/crossower'ı iptal etmek istemiyorum.

Tizlerin değerini nasıl öğrenirim ? 160 watt maximum değeri ya direkt 160waatt mı alayım ?

Aslında bu tip setlerin tüm kondanstörlerini bi baştan değiştirmek lazım. Hatta tüm parçaları .

Üreticilere facebook gruplarıyla yükelenelim :)

İçindeki tweeterı söktüm . Sony tayvan malı yazıyor değeri falan yok .

Bende başka serinin apörleri de var. Onun tizlerini değiştirmişler , senin crossower dediğin benim ise s sürücüyü olarak bildiğim olayı iptal etmişler direk bağlamışlar .

Böyle sürücüyü/crossower'ı iptal etmek istemiyorum.

Tizlerin değerini nasıl öğrenirim ? 160 watt maximum değeri ya direkt 160waatt mı alayım ?

Aslında bu tip setlerin tüm kondanstörlerini bi baştan değiştirmek lazım. Hatta tüm parçaları .

Üreticilere facebook gruplarıyla yükelenelim :)
Modeli int e tarat urun bilgileri cikar. Service manual diye bir pdf dosyasinda yaZar teknik detaylari abisi.
Butcen ne kadar ? Akustic resorce markasna ait kalite bi tivitir var bi arkadasta . 100 watt falan yeter sanirim.

Modeli int e tarat urun bilgileri cikar. Service manual diye bir pdf dosyasinda yaZar teknik detaylari abisi.

Butcen ne kadar ? Akustic resorce markasna ait kalite bi tivitir var bi arkadasta . 100 watt falan yeter sanirim.
Bütçeyi müzik setleri yedi bitirdi abi :(

Hoparlör için bakmamıştım bakayım.

Bütçeyi müzik setleri yedi bitirdi abi :(

Hoparlör için bakmamıştım bakayım.
@mariokaldato Baktım abi . Sadece parça kodu çıkıyor 2.5 cm dome type tweeteer yazıyor başka bir bilgi yok .

Düzeltme tizleri çok çıkan sürücüsü iptal edilen hoparlör yüksek seste bozuyor. Ssürücüyü iptal etmemek lazımmış .

Şimdilik bunla kalsın bakalım

@mariokaldato Baktım abi . Sadece parça kodu çıkıyor 2.5 cm dome type tweeteer yazıyor başka bir bilgi yok .

Düzeltme tizleri çok çıkan sürücüsü iptal edilen hoparlör yüksek seste bozuyor. Ssürücüyü iptal etmemek lazımmış .

Şimdilik bunla kalsın bakalım
Parca kodunu tarat bakalim illa detaylar cikar

Sence. 🤣
Fakat gerçek şu ki, 198 kbps üstü yalan. Kör testler var. Hiçbiri farkı ayırt edilebilir bulmadı. En son bir ses mühendisinin Tidal ile Spotify arasındaki ses farkı tartışmasındaki yorumunu okumuştum. Fark edemezsiniz diyor, Spotify ile devam.
Aynı tartışma CD ile plak arasında da var, farkı hissedemezsin. HD ile 4K arasında da var. TV iki metre değilse yine farkı hissedemezsin.
İnsan duyularının sınırları vardır. Fakat size sürekli yeni ürün satmak isteyen sistem bu sınırı yok sayar. 8K TV çıkarır, bu daha iyi diye iteler. Tidal çıkar, master kayıt dinletiyorum diye para ister.
Ha, bazı özel insanlar vardır tabi farkı duyabilen. Orkestra şefleri falan. 😆
Son olarak, hangimizde referans kulaklık/hoparlör var? O noktada patlıyoruz zaten. Kaynak ne olursa olsun.
İnsan üstü bir varlık olduğumu öğrendim, teşekkürler. :D

2 Haziran 2021 Guncelleme
Oncelikle restorasyon aşamalarinda yasadigim mutluluk kafasini ekteki videoya benzetebiliriz.

(link)

Hayalimdeki sonuc ile ulastigim sonucu da ekteki gorsel ile aciklayabilirim. Ama genel olarak cikan sonuc beni tatmin etti diyebilirim, ayri mesele.
Screenshot_20210602-211937-1.jpg
Son paylasimda arka kisima geldigimi, boyalari cikaramadigimi belirtmistim.
Icime sinmedi bu. Gittim mobilyacida arka kisimi freze ile duzelttirdim. Arka taraf daha stabil olduktan sonra da uygun ölculerde mdf ile arkayi tamamladim.
20210602_122738.jpg
Sonrasinda amfi montajina trafo ve amfi kutusunun montaji ile devam ettik :)
20210602_112958.jpg
20210602_113820.jpg
20210602_114059.jpg
20210602_122738.jpg
20210602_122933.jpg
20210602_124159.jpg
20210602_124232.jpg
20210602_125143.jpg
Bir kac gun icinde akustik sunger doseme isini ve speakerlerin lehimlemesini bitirip son noktayi koyarim insallah :)

2 Haziran 2021 Guncelleme
Oncelikle restorasyon aşamalarinda yasadigim mutluluk kafasini ekteki videoya benzetebiliriz.

(link)

Hayalimdeki sonuc ile ulastigim sonucu da ekteki gorsel ile aciklayabilirim. Ama genel olarak cikan sonuc beni tatmin etti diyebilirim, ayri mesele.
265910 dosyayı görüntüle
Son paylasimda arka kisima geldigimi, boyalari cikaramadigimi belirtmistim.
Icime sinmedi bu. Gittim mobilyacida arka kisimi freze ile duzelttirdim. Arka taraf daha stabil olduktan sonra da uygun ölculerde mdf ile arkayi tamamladim.
265911 dosyayı görüntüle
Sonrasinda amfi montajina trafo ve amfi kutusunun montaji ile devam ettik :)
265912 dosyayı görüntüle
265913 dosyayı görüntüle
265914 dosyayı görüntüle
265915 dosyayı görüntüle
265916 dosyayı görüntüle
265917 dosyayı görüntüle
265918 dosyayı görüntüle
265919 dosyayı görüntüle
Bir kac gun icinde akustik sunger doseme isini ve speakerlerin lehimlemesini bitirip son noktayi koyarim insallah :)
Vay vay bass treble ayarı da varmış

Geri