Scudo Sports

Studio speaker restorasyonum (Hi-fi muzik severler için)

Keşke biraz daha zarif yapsaydın abi domates kasasına benzemiş 😁
Gereğinden fazla zerafet delikanlıyı bozar abisi. Domates kasası demeyelim de estetik kaygisiz diyelim keh keh küh
images (58).jpeg

Scudo
Abi kaplamadan vazgeçip kontrplak ile kaplama yapmak ve ana gövdeyi de beyaz yapmak çok iyi olmuş. Eldeki imkanlar ile bunu yapabiliyor olmak gerçekten müthiş, eline sağlık güle güle kullanman dileğiyle.
Kaplama isi gereksiz maliyet cikardi bana Alperen. E birde madem ahşap sıcaklığı yaşamaksa mesele, kontrplakta orjinal ağaç kesitlerinden preslenerek yapiliyor zaten :)
Birde mdf dayaniksiz bir sey , en ufak carpmada hasar goruyor. Ustune bir nevi zirh giydirdik :D
Bu öperlerlerin hakkını en iyi Progressive Metal verir bence. ☺
Durun, vurmayın, ah! 😆
Abi bu öperlerin hakkini verecek sound budur. Cunku basslari cok basarili masallah.
Bu parca benden tum sevipte ayrilanlara, Tiagradan soraya gecmek zorunda birakilan tum halklara , Adana Kamyoncular ve taşiyicilar kooperatifi'nin sevimli çaycısı Remzi abime gelsin.

Son düzenleme:
Apple Music denemeye başladım. Ses kalitesi Spotify'dan bi tık daha iyi.

B
Nasil bi tık daha iyi abi , hani 192 kbbs den sonrası yalandi ? Hehehe
Bu olaya bit değerini katıyorum. Bende Nokia 6 var dolby atmos mevcut . Müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum bu program telefonda 16 bit çıkış verirken sony LBT -D709 ' a bağladığımda 24 bit çıkış veriyor demem o ki ? Kbps değeri fark ediyor ama bit değeri daha muhim .

Kaplama isi gereksiz maliyet cikardi bana Alperen. E birde madem ahşap sıcaklığı yaşamaksa mesele, kontrplakta orjinal ağaç kesitlerinden preslenerek yapiliyor zaten :)
Birde mdf dayaniksiz bir sey , en ufak carpmada hasar goruyor. Ustune bir nevi zirh giydirdik :D

Abi bu öperlerin hakkini verecek sound budur. Cunku basslari cok basarili masallah.
Bu parca benden tum sevipte ayrilanlara, Tiagradan soraya gecmek zorunda birakilan tum halklara , Adana Kamyoncular ve taşiyicilar kooperatifi'nin sevimli çaycısı Remzi abime gelsin.
Sen bir Mero testi yap yolla abi bu parça nedir böyle 😅
Ayrıca Spotify mevzusuna gelirsek Spotify'ı telefonda kullanırken Youtube müziğe göre çok farkı var. Ama bilgisayarda bu durum geçerli değil.

Sen bir Mero testi yap yolla abi bu parça nedir böyle 😅
Ayrıca Spotify mevzusuna gelirsek Spotify'ı telefonda kullanırken Youtube müziğe göre çok farkı var. Ama bilgisayarda bu durum geçerli değil.
Mero kim yahu ? Bu hi-fi sistemler bol enstüraman ister .

Nasil bi tık daha iyi abi , hani 192 kbbs den sonrası yalandi ? Hehehe
Her şey kbps olsaydı hayat ne güzel olurdu, kuşlar, çiçekler... 😍
B
Bu olaya bit değerini katıyorum. Bende Nokia 6 var dolby atmos mevcut . Müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum bu program telefonda 16 bit çıkış verirken sony LBT -D709 ' a bağladığımda 24 bit çıkış veriyor demem o ki ? Kbps değeri fark ediyor ama bit değeri daha muhim .
Heh, that's the point! 😆

Her şey kbps olsaydı hayat ne güzel olurdu, kuşlar, çiçekler... 😍

Heh, that's the point! 😆
Şaka yapiyorum agabey. Youtube de ses cok dusuk oluyor genelde. Diger platformlari hic kullanmadim simdi bisey diyemem.

Evini ses güzelliği ile şenlendirenlere selam olsun..
Bit se bit..
IMG_20210610_015354.jpg

Mero kim yahu ? Bu hi-fi sistemler bol enstüraman ister .
O zaman Sagopa Enstrümantallere bakmalı, "Kargaların Kargaşası" önerimdir.😅 Ya da klasik müzikle kafa yapmalı.😁

"20 Bit Remastered" demek, 16 Bit ile kaydedilmiş bir müziği, 20 Bit'lık yeni bir kayıt dizgesine dönüştürmek anlamına geliyor.Plakların üzerindeki ince oluklar ne ise CD için de Bit o anlama geliyor.
Daha derin, kristalize, ayrıntılı bir kayıt elde ediliyor/yeniden üretiliyor ..

"20 Bit Remastered" demek, 16 Bit ile kaydedilmiş bir müziği, 20 Bit'lık yeni bir kayıt dizgesine dönüştürmek anlamına geliyor.Plakların üzerindeki ince oluklar ne ise CD için de Bit o anlama geliyor.
Daha derin, kristalize, ayrıntılı bir kayıt elde ediliyor/yeniden üretiliyor ..
E peki cd calar bu kaliteyi kaldirabiliyor mu abi? Yani siradan deck cd calarlarimiz .
Ha bide neye gore remastered ediliyor ki bunlar bilgin var mi ? Yani master analog banttan mi yapiliyor bu islemler?

Kiymetli dostlarim kiymetli kar... Neyse ben bi dirilis selcuklu muzigi dinliyim ( Osmanli dibek kahvesi esliginde hshsbsbhs )

Analog kayıtlardan geliştiriliyor.İlk kayıtta geride kalan sesler öne çıkıyor.Pahalı alet-i musikiler işine hiç girmedim.. Benim Pıoneer CD çalar çalıyor, Technics amfi işleyip Jamo öperlere yolluyor, çok memnunum... :)

Analog kayıtlardan geliştiriliyor.İlk kayıtta geride kalan sesler öne çıkıyor.Pahalı alet-i musikiler işine hiç girmedim.. Benim Pıoneer CD çalar çalıyor, Technics amfi işleyip Jamo öperlere yolluyor, çok memnunum... :)
Ust kalite cdleri okuyan bazi zalım&hayın bizim duraace ayarinda cd deckler var abi yeni nesil. Nad filan gbi luks markalar normal cd kalitesinin ustunde 24 bit mi ne calisiyo deyolllaaa ama bana gore gereksiz. Insan kulağınin duyacagi seyler sınırlı ama insanin hırsı ve para harcama aşkı sınırsiz bsbsbsb

8 bin kaad cd calar ehehe
(link)

Geri